Savaitgalį Dailidės ežerėliuose darbą pradeda gelbėtojai

 

Šį šeštadienį Mažojoje ir Didžiojoje Dailidėje darbą pradeda Alytaus sporto ir rekreacijos centro gelbėtojai. Gelbėtojai dirbs kasdien nuo 11 iki 20 val. Jie poilsiautojų saugumu rūpinsis iki rugsėjo 2 dienos.
Gelbėtojai prašo atsakingai elgtis vandenyje ir prie jo. Nepamirškite, kad rūpintis savo saugumu visų pirma privalome patys, o suaugusieji neturi palikti savo vaikų be priežiūros. Taip pat turite reaguoti į gelbėtojų reikalavimus, o nesant gelbėtojams maudytis nerekomenduojama. Gyvūnai maudytis gali tik paplūdimio ženklu nepažymėtose vietose.
Gyventojai vis dažniau laisvalaikį leidžia prie Didžiosios Dailidės. Čia alytiškiai ne tik gali pramogauti vandenlenčių parke ar plaukioti vandens dviračiais, bet taip pat naudotis treniruokliais, vaikų žaidimų aikštele ar poilsio zonomis. Iki šių metų liepos pradžios gyventojų pageidavimu miesto viešosiose vietose bus įrengti ir keli keptuvai (grilinės). Planuojama, kad po du keptuvus (grilines) atsiras prie Didžiosios Dailidės ir Dainų slėnyje, viena Jaunimo parke.
Pavasario pradžioje Didžiosios Dailidės paplūdimyje buvo atnaujintas smėlio dangos sluoksnis. Gegužės mėnesį sutvarkytas prie Didžiosios Dailidės esantis pontoninis tiltas, o neseniai prie ežerėlių pradėjo dirbti aplinką tvarkantys pliažų prižiūrėtojai.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą