Asfaltuojama automobilių stovėjimo aikštelė Dainų slėnyje

Prasidėjo Dainų slėnio teritorijoje esančios automobilių stovėjimo aikštelės asfaltavimo darbai, todėl į teritoriją šiuo metu įvažiuoti negalima. Darbai pradėti, nes esama aikštelės danga buvo susidėvėjusi, duobėta, o kai kur asfalto dangos išvis nebuvo.

Artimiausiu metu šioje teritorijoje bus sutvarkomi buvusios dangos pagrindai ir paklojamas naujas asfalto dangos sluoksnis. Alytiškiai ir miesto svečiai automobilius šioje vietoje galės statyti jau spalio mėnesį, nes darbus planuojama pabaigti mėnesio pradžioje.

Vasaros pradžioje buvo vykdomas Alytiškių iniciatyvų projektas, jame gyventojai patys galėjo skirstyti dalį miesto biudžeto pinigų ir nuspręsti, ko reikia miestui. Projektas sulaukė didelio miestiečių dėmesio. Buvo pateikta daugiau kaip 20 projektų, iš jų 15 dalyvavo balsavime. 10 projektų varžėsi mažos, 5 didelės apimties projektų kategorijose. Alytiškiai nusprendė, kad mažos vertės kategorijoje turi laimėti projektas „Dainų slėnis – gyvas". Todėl šiemet Dainų slėnyje planuojama įrengti suoliukus ir laisvalaikio infrastruktūros elementus, kad laisvalaikį čia butų leisti dar smagiau.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą