Siunčiame „šiltą“ žinutę iš Alytaus miesto teatro

 

Darganotas ruduo verčia susigūžti, tačiau teatras kviečia sušildyti kūną ir sielą. Alytaus miesto teatro mažojoje salėje nuo šiol bus visada šilta.

Pradėdamas naują sezoną, teatras planuoja ne tik kūrybinius darbus, bet rūpinasi ir žiūrovų patogumu. „ Alytaus miesto teatro mažojoje salėje jau sumontuotos infraraudonųjų spindulių plokštės, kurios užtikrins komfortišką temperatūrą žiūrovams ir esantiems scenoje“, - sako Alytaus miesto teatro direktorės pavaduotojas Tomas Kunčinas.

Teatras, laukdamas renovacijos laikotarpio, nuolat sprendžia klausimą, kaip užtikrinti patogumą žiūrovams, todėl dabar galimą drąsiai sakyti, jog į renginius mažojoje salėje žiūrovams su paltais eiti nereikės.

Anot Alytaus miesto teatro direktorės Inesos Pilvelytės, „teatras ta vieta, kur žmonės pabėga nuo kasdienybės, pasisemia emocijų. Į teatrą visuomet eini pasipuošęs ir pasirengęs susitikimui su menu, todėl džiaugiamės, kad nuo šiol galėsime garantuoti, kad jis bus jaukus, patogus ir tikrai šiltas“.

Infraraudonųjų spindulių plokštės yra sumontuotos klubo ŽALIA, kur vyksta įvairūs susitikimai, kino dienos ir choreografijos salėje.

AMT informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą