Vežėjų atstovai bendraus su keleiviais

 

Kaip ir startuojant elektroniniam bilietui Alytuje pavasarį taip ir šio mėnesio pabaigoje miesto autobusų vežėjų atstovai su keleiviais bendraus “Sodros” bei “Volungės” stotelėse. Šia akcija siekiama priminti apie elektroninio bilieto privalumus miestiečiams.

“Norime po vasaros priminti alytiškiams kodėl keliauti autobusu naudojant elektroninį bilietą greičiau ir pigiau. Taip pat prieš naują mėnesį padėti juos papildyti, atsakyti į rūpimus klausimus. Šį ketvirtadienį bei penktadienį minėtose stotelėse stovės specialūs autobusai su mūsų darbuotojais. Šeštadienį planuojame taip pat užsukti į miesto turgavietę”, - kvietė “Kautros” marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Nemokamos kortelės iki spalio

Vežėjai taip pat skatina miestiečius suskubti ir gauti elektroninio bilieto kortelę nemokamai.

“Korteles iki rugsėjo pabaigos dar galima gauti nemokamai, vėliau jos kainuos 3 eurus. E.bilieto korteles bus galima gauti minėtose “Sodros” ir “Volungės” stotelėse bei įprastai - pas vairuotojus miesto autobusuose ir Alytaus autobusų stotyje. Keleiviai iki rugsėjo pabaigos kortelę gaus nemokamai papildę ją bent trimis eurais.

Ypatingai kviečiame moksleivius ir jų tėvelius atvykti ir papildyti kortelę mėnesiniais e.bilietais, kurie leidžia keliauti neribotai, o kainuoja vos kelis eurus. Taip ir kortelę gali gauti nemokamai ir keliauti neribotai visame mieste. Tai ypač patrauklu moksleiviams, kurie gali keliauti nevaržomai į mokyklą, būrelius, pas draugus”, - pasakojo vežėjų atstovas.

Anot vežėjų ateityje tikimasi apjungti moksleivių pažymėjimus ir elektroninius bilietus į vieną kortelę.

Komentarai

  • Rebecca
    prieš 58 minučių
    Kai radau „Dr.Wealthy“, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai įvyko taip greitai, ir aš visiškai neturėjau galimybės pasakyti situacijos. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be paaiškinimo. Aš susisiekiau su Dr.Wealthy ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad jis galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė. Po to, kai aš pateikiau tai, ko jis norėjo, jis užliejo meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. Netrukus po to, kai jis padarė savo burtus, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir pasijuto siaubingai dėl to, ką jis man tiesiog pateikė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias asmuo jo gyvenime ir tai žino dabar. Mes atsikraustėme kartu ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai „Dr.Wealthy“ man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju „Dr.Wealthy“ visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: wealthylovespell@gmail.com. Paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp“ per: +2348105150446 Dr.Wealthy BLOG PAGE: Blog'as: https://wealthylovespell.blogspot.com

Parašykite komentarą