Nuotraukos autorius: Ugnė Noruišienė

Linksmasis Ugnės ūkis

Norime jus supažindinti su Ugne Noruišiene ir jos LINKSMUOJU ŪKIU. Šeimininkė socialiniame tinkle facebook pristato savo augintinius: „Galbūt kai kas dar nežino, nepažįsta, tai štai tokia didelė mano šeima. Rikis, Amsius, ponas Leopoldas, Mimoza ir vyriausia madam Simba. P.S. kosmosas - pirmą kartą juos pavyko visus užfiksuot":

linksmasis ukis seimynele

"Pažiūrėk, motin, aš - vegetaras. Negaudau aš jokių paukštukų, ir pas senelį kregždžių nebecypinsiu, ir į beržą nebelipsiu, nebesėdėsiu inkilą apsikabinęs, nors aš ten iš draugiškumo sėdėjau, bičiulių muzikos klausiau. Ponas Leopoldas":

leopoldas vegetaras

 "Čiūčia liūlia apapa. Mimoza ir Leopoldas":

mimoza ir leopoldas ciucia liulia

"Simba, Mimoza ir šutvė krekrekų. P.S. visi gyvi ir sveiki":

simba mimoza ir krekrekai

"Ei broli nesnausk, davai puolam! Aš pulsiu tą mažesnį juodą, o tu ryžas - tą ryžą! Nu davai, broli, judinkis! Ponas Leopoldas, Mimoza, Bembis ir Snapė":leopoldas mimoza bembis ir snape

Kaip jau supratote - ūkyje gyvena katinas Leopoldas, maža katytė Mimoza, šuo Amsius, šuo Rikis, šeškė Simba ir dar daug kitų mielų gyvūnų. Gyvenimas LINKSMAJAME ŪKYJE verda kas dieną ir žavi ne tik jo šeimininkus, bet ir šio ūkio gerbėjus. Laukite šio ūkio istorijų tęsinio!

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą