Teiks paraišką sporto bazių atnaujinimui

Alytaus rajono savivaldybė teiks paraišką Sporto rėmimo fondui dėl sporto bazių atnaujinimo rajone. Gavus finansavimą būtų suremontuota Venciūnų sporto aikštelė, rekonstruoti ir neįgaliųjų poreikiams pritaikyti Daugų Vlado Mirono ir Miroslavo gimnazijų stadionai.

Projektui „Esamų sporto bazių atnaujinimas Alytaus rajono Daugų, Alovės ir Miroslavo seniūnijose“ pritarė savivaldybės taryba.

Alytaus rajono savivaldybė prie projekto įgyvendinimo prisidėtų ne mažiau kaip 20,5 proc. nuo visos tinkamų finansuoti išlaidų sumos, t.y., apie 92 500 eurų. Planuojama bendra projekto vertė – iki 450 000 eurų, Sporto rėmimo fondo lėšos sudarytų apie 357 500 eurų. Gimnazijų stadionai ir Venciūnų sporto aikštelė būtų atnaujinti per 2 metus.

Pasak savivaldybės Finansų ir investicijų skyriaus vedėjos Rūtos Baliukonienės, paraiška dėl sporto bazių atnaujinimo Sporto rėmimo fondui bus pateikta artimiausiu metu.

Praėjusiais metais buvo atnaujintos trys,  2019 m. – penkios sporto erdvės. Iš viso rajone naujai įrengtos arba atnaujintos 22 sporto erdvės.

Alytaus rajono savivaldybės informacija 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą