Ilgai laukta diena Lazdijuose: į savivaldybę atvyko mūsų svajonių elektromobiliai

Trys naujutėlaitės transporto priemonės padės savivaldybei spręsti jau įsisenėjusią gyventojų pavėžėjimo rajone problemą.

8 vietų Toyota Proace Verso EV skirti „Lazdijai veža“ platformai, kuri papildys viešojo susisiekimo sistemą rajone.

Elektromobiliai įsigyti įgyvendinant projektą „Energijos efektyvumo didinimas Lietuvoje“. Apie jį gyventojus esame ne kartą informavę savivaldybės interneto svetainėje, savivaldybės paskyroje feisbuke, taip pat – ir specialiai šiai pavėžėjimo paslaugai sukurtoje feisbuko paskyroje „Lazdijai veža“.

Projekto startas – jau po savaitės, kovo 7 dieną.

Tai reiškia, kad kovo 7 dieną po pietų jau galėsite išbandyti šią naują, patogią, modernią savivaldybės jums siūlomą paslaugą: tiesiog užsisakyti ir keliauti į norimą vietą rajono ribose.

Svarbu tai, kad pirmuosius projekto įgyvendinimo metus jums už kelionę mokėti nereikės.

Automobilį užsisakyti bus galima paskambinus į skambučių centrą, parsisiuntus mobilią aplikaciją arba internetiniame puslapyje.

„Energijos efektyvumo didinimas Lietuvoje“ (Nr. LIFE20 IPC/LT/000002) (LIFE IP EnerLIT), kurį finansuoja Europos Sąjungos LIFE programa ir Lietuvos Respublika.

Šiame straipsnyje pateikiamas projekto partnerių požiūris, ir Europos Komisija nėra atsakinga už bet kokį šios informacijos panaudojimą.

Lazdijai.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą