Alytaus rajone planuojamas tarptautinis dziudo turnyras

Praeitų metų pavasarį Alytuje vykęs pirmasis tarptautinis dziudo turnyras, skirtas Aliui Bračiuliui atminti, šiais metais planuojamas Alytaus rajone. Šiandien savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, administracijos direktorius Gediminas Krasauskas priėmė turnyro organizatorių, Kauno dziudo klubo „Budoka“ prezidentą Karolį Baužą. Susitikimo metu aptarti renginio organizavimo klausimai, planuojamos vasaros stovyklos Dauguose.

Meras A. Vrubliauskas pasidžiaugė, jog organizatoriai praeitais metais išgirdo jo pasiūlymą turnyrą organizuoti būtent Alytaus rajone: „Turime puikią sporto infrastruktūrą, čia gali vykti ne tik stovyklos, bet ir tarptautiniai renginiai ir mums labai džiugu, jog jie priėmė mūsų pasiūlymą turnyrą organizuoti rajone“.

Tikimasi, kad tarptautinės dziudo stovyklos ir turnyrai prisidės prie šios sporto šakos vystymo ir Alytaus rajono garsinimo.

„Alytaus rajono savivaldybė jau antri metai padeda dziudo klubui organizuojant tarptautinį dziudo turnyrą, mums tai yra labai svarbu. Džiaugiuosi, kad Alytaus rajono meras A. Vrubliauskas neabejingas sportui“, – kalbėjo Kauno dziudo klubo „Budoka“ prezidentas K. Bauža.

Tarptautinis dziudo turnyras skiriamas prieš vienuolika metų iš šio pasaulio pasitraukusio perspektyvaus dziudo sporto šakos atstovo, pasaulio iki 20 metų vicečempiono, olimpinio jaunių festivalio čempiono, daugkartinio Lietuvos bei tarptautinių turnyrų nugalėtojo ir prizininko Aliaus Bračiulio atminimui. 2006 metais A. Bračiulis buvo išrinktas geriausiu Alytaus rajono sportininku.

 

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą