Sustabdytas visuomenei naudingų veiklų vykdymas

Alytaus rajone asmenys, gaunantys socialinę pašalpą, kas mėnesį buvo pasitelkiami visuomenei naudingoms veikloms. Karantino laikotarpiu jų vykdymas sustabdytas. 

Alytaus rajono savivaldybės administracijos Socilainės paramos skyriaus vedėja Dalia Burlisnkienė informuoja, jog per kovo mėnesį socialinės pašalpos gavėjų, kuriuos buvo galima pasitelkti visuomenei naudingai veiklai, skaičius siekė 244, tačiau, paskelbus šalyje karantiną, jos buvo sustabdytos. „Siekiant saugoti žmonių sveikatą, karantino laikotarpiu šis procesas nutrauktas, visuomenei naudingos veiklos nevykdomos“ , – sakė D. Burlinskienė.
Visuomenei naudinga veikla organizuojama tvarkyti aplinkos teritorijas, skirtas visuomenės poreikiams, parkus, miškus, medelynus, želdinius bei krūmus. Taip pat socialinių išmokų gavėjai gali talkinti socialinėse, švietimo, sveikatos, kultūros įstaigose bei nevyriausybinėse organizacijose, pagelbėti teikiant socialines paslaugas, organizuojant kultūros, sporto ir kitus renginius.
Pernai Alytaus rajono visuomenei naudingose veiklose dalyvavo 535 socialinę pašalpą gaunantys asmenys.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

  • Loreta Dough
    prieš 58 minučių
    Kokią problemą jūs išgyvenate gyvenime ir jums reikia greito sprendimo, aš jums pasiūlysiu susisiekti su dr. Ajayi. Jis yra savo dievų palaimintas rašytojas, kad padėtų žmonėms susidurti su įvairiomis gyvenimo problemomis. Aš tai dalinuosi kaip savo naudos gavėjas. didžiulė galia, nes jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą, kai jis paliko mane ir vaikus, kad būtų su kita moterimi, kuri jį pakerėjo, kad liktų su ja, aš tikrai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo namo, kaip ir gyvens meilėje ir ramybėje . Kreipkitės į puikų rašybos žinovą šiandien ir daugiau nebeverksite, nes jis turi rasti jūsų problemos sprendimą. kontaktai „Viber“ ar „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com
  • Alytaus miesto gyventojas
    prieš 34 minučių
    Jei eina kalba apie tuos "darbininkus" kurie viską nuo gatvės šluoja į nuosavus sklypus , apie žolės šienavimą kalbos nėra, visa tą darbą drasiai galima vadint imitacija.

Parašykite komentarą