Nuotraukos autorius: Domantas Aleksynas

„Dzūkija“ po pertraukos pranoko „Žalgirio“ dublerius ir žais kitame KMT etape

Antradienio vakarą Alytaus arenoje sužaistos atsakomosios Karaliaus Mindaugo Taurės rungtynės tarp Alytaus „Dzūkijos“ ir Kauno „Žalgiris“ 2 ekipos. Jaunieji žalgiriečiai gan ilgai patampę nervus Alytaus klubo sirgaliams galiausiai po ilgosios pertraukos palūžo ir rungtynes pralaimėjo.

Susitikimą geriau pradėjo svečiai, kurie varžybas pradėjo 2:10. Po „Dzūkijos“ vyriausiojo trenerio Andrėjaus Urlepo paprašytos minutės pertraukėlės žaidimas aikštelėje išsilygino. Sužaidus pirmąjį kėlinį neženkliai pirmavo kauniečiai- 26:27.

Antrasis ketvirtis taip pat klostėsi apylygiai, tačiau „Žalgirio“ dubleriai niekaip neleisdavo šeimininkams išsiveržti į priekį. Po pirmosios rungtynių dalies alytiškiai atsilikinėjo – 37:44.

Po pertraukos „Dzūkija“ perėmė žaidimo kontrolę. Trečio kėlinio pabaigoje „Dzūkija“ pataikė tris tritaškius per tris atakas, o paskutinę kėlinio sekundę pataikė dvitaškį su varžovo pražanga, kas leido „Dzūkijai“ panaikinti deficitą ir išsiveržti į priekį – 64:58.

Per paskutines dešimt minučių „Dzūkija“ dar labiau padidino savo persvarą ir taip žengė į kitą KMT turnyro etapą – 86:70.

Nesustabdomai „Dzūkijos“ gretose žaidė Kendrickas Brownas pelnęs 26 takus,  Dominykas Domarkas pridėjo 14 ir Mindaugas Sušinskas surinko 10 taškų.

 Pralaimėjusiems po 14 taškų įmetė Lukas Uleckas ir Arnas Adomavičius.

Antrajame KMT etape „Dzūkija“ žais prieš Prienų „Skycop“, susitikimai vyks lapkritį.

Marius Šagunevičius

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą