Nuotraukos autorius: DELFI montažas

Daktaras J. Ruolia pataria, kaip stiprinti imunitetą ir gintis nuo koronaviruso

Kaip stiprinti imunitetą ir apsisaugoti nuo koronaviruso, pataria garsusis daktaras fitoterapeutas Juozas Ruolia. Ypatingas patarimas, kad virusas įklimptų ir užkliūtų, tepti nosiaryklę propolio ar kanapių aliejumi, kad ir 10 kartų per dieną.

„Tiesiog reikia nosies landas sutepti aliejumi. Su naudojamu paprastu geru aliejumi. Dabar didelės viltys dedamos į kanapes. Pasaulio mokslininkai tyrinėja kanapes kaip organizmo bioreguliatorių. Kanapių veikliąsias medžiagas, priešvėžines jų savybes. Įrodyta, kad esant smegenų navikams kanapėse esanti medžiaga sumažina smegenų naviko augimą. Gal pabandykime ir mes nusipirkti ir panaudoti kanapių aliejaus. Nosies ertmes tepkime kad ir 10 kartų per dieną. Dusuliui sumažinti siūlau raktažolės arbatą. Ji dar vadinama Šventojo Petro rakteliais“, – patarimus dalijo daktaras J. Ruolia.
Imuninei sistemai stiprinti daktaras siūlo specialius lašiukus. „Tobulas preparatas – „Imunit“. Jeigu jau įsiveisė virusas, reiktų po 10–15 lašų kas 4 valandas. Vienintelis imunitetui skatinti – „Imunit“, kuriame yra auksinės šaknies. Ji tiesiog imuniteto vadybininkė. Na, ir jeigu įmanoma, ant palangių pasisodinkite svogūnų. Naudokite svogūnus arba česnakus. Ypač česnakų eteriniai aliejai stebuklingi. Būkime sveiki, kad ligos mus aplenktų“, – kalbėjo J. Ruolia.

Daina Baranauskaitė

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą