„Apsaugok mane“ rūpinasi saugia Alytaus vaikų kelione į mokyklą

Artėjant naujų mokslo metų pradžiai visoje Lietuvoje, o taip pat ir Alytaus miesto savivaldybėje rengiama viena didžiausių saugaus eismo akcijų šalyje „Apsaugok mane“. Šią savaitę prie 14 Alytaus miesto švietimo įstaigų esančios perėjos ženklinamos specialiu akcijos ženklu, kurį jau atpažįsta daugelis vairuotojų ir pėsčiųjų. 

„Lietuvos draudimas“ rugsėjo mėnesį nemokamai apdraus kiekvieną moksleivį 5 tūkst. eurų draudimu nuo sužalojimų eismo įvykio metu. 

Draudimo apsauga mokyklinio amžiaus vaikams įsigalios automatiškai pirmą mokslo metų dieną ir galios visoje Lietuvoje ištisą parą, tad tėveliams nieko daryti nereikės. 

Tačiau vairuotojų prašome vairuoti kuo atsargiau, nes moksleiviai po vasaros dažnai būna išsiblaškę, o tėvelių prašome priminti vaikams, kaip saugiai pereiti gatvę.

Jeigu nutiks taip, kad moksleivis šį rugsėjį pateks į eismo įvykį, tuomet tėvai ar globėjai apie tai iš karto turi pranešti „Lietuvos draudimui“ telefonu 1828 arba užpildyti specialią formą svetainės www.ld.lt skiltyje „Praneškite apie įvykį“ arba per savitarnos svetainę www.savasld.lt.

Dvidešimt pirmą kartą „Lietuvos draudimo“ inicijuojama akcija „Apsaugok mane“ vyksta nuo 2000-ųjų ir yra tapusi rudens tradicija. 

Ams, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą