Šiuolaikinių technologijų panaudojimas mokant matematikos nuotoliniu būdu

2021 m. sausio 15 dieną Jotvingių gimnazijos matematikos mokytojos nuotoliniu būdu vedė kvalifikacijos tobulinimo gerosios patirties sklaidos  renginį „Šiuolaikinių technologijų panaudojimas mokant matematikos nuotoliniu būdu“ (4 akad. val.). Jame dalyvavo daugiau nei 50 Alytaus miesto ir rajono gimnazijų bei progimnazijų matematikos mokytojų.

  Matematikos mokytojos praktikės pasidalijo  įžvalgomis bei praktiniais patarimais, kaip, pasitelkę IT įrankius ir šiuolaikines technologijas, dirba nuotoliniu būdu. Dalė Surdokienė pasidalijo savo patirtimi naudojant skaitmeninio ugdymo turinį ruošiantis nuotolinėms pamokoms. Taip pat parodė, kaip patogu vesti matematikos pamokas bei taisyti mokinių atsiskaitomuosius darbus, įkeltus grafinės planšetės mokomajame bloknote. Vida Ulinskienė pademonstravo, kaip naudoja grafinę planšetę darbui Point 3D aplinkoje. Lina Račkienė pristatė Smart Notebook programos galimybes nuotoliniame darbe, o Danutė Marcinkevičienė kolegoms parodė, kaip vertina mokinius Moodle aplinkoje.  Roma Krapaitienė kalbėjo apie mokinių apklausas ir nuotolinių pamokų mokinių įsivertinimą internetinių programų Kahoot bei Padlet programomis.

Tikimės, kad renginio dalyviams Jotvingių gimnazijos matematikos mokytojų patirties sklaida buvo naudinga ir jie surado, ką pritaikyti savo sunkiame nuotoliniame darbe.

Jotvingių gimnazijos informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą