Pristatomas ikimokyklinio ugdymo programos gairių projektas

Nacionalinė švietimo agentūra (NŠA), tęsdama ugdymo turinio atnaujinimo darbus, pristato Ikimokyklinio ugdymo programos gairių projektą, kuris yra parengtas įgyvendinant Europos Sąjungos finansuojamą projektą „Ikimokyklinio ugdymo turinio kaita“.

Gairių projektas sukurtas Lietuvos Respublikos švietimo įstatyme įteisinus, kad ikimokyklinio ugdymo programa bus rengiama pagal švietimo, mokslo ir sporto ministro patvirtintas Ikimokyklinio ugdymo programos gaires.

Gairių projekte aptariamos esminės ikimokyklinio ugdymo programos kūrimo ir atnaujinimo kryptys.

Susitarimai, koks turėtų būti ikimokyklinio ugdymo turinys ir perspektyva, priimti vadovaujantis naujausia vaiko ir vaikystės samprata, grindžiami įtraukiojo ugdymo ir universalaus dizaino ugdymuisi prieiga, jais siekiama užtikrinti horizontalią ir vertikalią ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo turinio dermę.

Ikimokyklinio ugdymo programos gairių projektą parengė Lietuvos mokslininkų ir mokytojų praktikų grupė, kuriai vadovauja prof. dr. Ona Monkevičienė.

Gairių projektas yra aptartas su Lietuvos ikimokyklinio ugdymo įstaigų vadovų ir Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojų asociacijų atstovais, pristatytas visiems, kuriems rūpi ikimokyklinis ugdymas.

Kviečiame susipažinti su Ikimokyklinio ugdymo programos gairių projekto pristatymu.

Pasiūlymų ir rekomendacijų dėl gairių projekto laukiama iki liepos 7 d. el. p. edita.mascinskaite@nsa.smm.lt.

Komentarai

  • alexander castro
    prieš 7 minučių
    Tuščios bankomatų kortelės
    Tapti turtingu ir gyventi turtingųjų bei garsių žmonių gyvenimo būdą yra daugelio žmonių svajonė. Ir nors dauguma žmonių eina į darbą arba ieško kitų etiškų būdų užsidirbti pinigų internete.
    Tuščias bankomatas išima pinigus iš bet kokių bankomatų ir jame nėra vardo, nes jis tuščias, tik jame bus jūsų PIN kodas, jo negalima atsekti ir dabar turiu pinigų verslui, apsipirkimui ir pakankamai pinigų man ir mano šeimai. gyventi toliau.
    ROGRAMUOTA tuščia bankomato kortelė, galinti įsilaužti į bet kurį bankomatą bet kurioje pasaulio vietoje.
    El. paštas: atmservices44@yahoo.com
    El. paštas: atmservices44@aol.com
  • Lauren Smith
    prieš 4 minučių
    I would without reservation recommend working with Advance ATM Card. I got my Program Blank ATM card from them. They are the best hacking company so far, their email:  advanceatmcard@gmail.com   contact them and get a hack card that is capable of withdrawing money from any ATM machine and make a lot of money. Thank you Advance ATM Card Company for helping me . contact them at   advanceatmcard@gmail.com WhatsApp number +33758779954

Parašykite komentarą