Koncertas „Franko Sinatros istorija“ – šventinė dovana Lazdijų rajono savivaldybės darbuotojams

Gruodžio 27 d. Lazdijų kultūros centre, dar bejuntant šventinę nuotaiką ir laukiant Naujųjų 2019-ųjų metų, vyko net du koncertai, į kuriuos buvo pakviesti Lazdijų rajono savivaldybės tarybos nariai, savivaldybės administracijos skyrių, seniūnijų, įvairių įstaigų darbuotojai bei jų šeimų nariai. Mero Artūro Margelio iniciatyva jau ne vienerius metus puoselėjamas renginys tapo tradiciniu ir sukvietė gausų būrį lazdijiečių, kurie šiais metais klausėsi valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ ir solisto Jens Sörensen koncerto „Franko Sinatros istorija“.

Sveikindamas susirinkusius į šventinį renginį, Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis nuoširdžiai dėkojo visiems darbuotojams už kartu praleistas akimirkas, už atsakingą ir prasmingą darbą, už pasiektus laimėjimus, kurie padės visam Lazdijų kraštui. „Sveikinus Jus su ką tik prabėgusiomis gražiausiomis metų šventėmis. Tikiuosi, kad jas praleidote mylimų žmonių apsuptyje, o kitais metais linkiu, kad kiekvieno namuose būtų tik dar daugiau sveikatos, santarvės, vilties, išsipildančių svajonių ir neužmirštamų akimirkų. Tikiuosi, kad šiandienos koncertas visusiems paliks neišdildomus įspūdžius ir bus dar viena šventinė dovana“ – kalbėjo meras Artūras Margelis.

 

Bene žinomiausias visų laikų Lietuvos pučiamųjų orkestras „Trimitas“(vadovas Deividas Staponkus, dirigentas Ugnius Vaiginis), įkurtas daugiau kaip prieš 60 metų, yra universalus kolektyvas, grojantis klasikinius, šiuolaikinius, sakralinius, estradinius, džiazo kūrinius. „Trimitas“ nuolat bendradarbiauja su žymiausiais Lietuvos bei užsienio atlikėjais, atlieka tiek pasaulio, tiek Lietuvos kompozitorių kūrybą, o 2018 m. savo gerbėjus stebinu unikalia muzikine-biografine koncertine programa „Franko Sinatros istorija“, kartu su solistu iš Vokietijos Jens Sörensen. Šio vokalisto stebėtinai panašus balso tembras, dainavimo maniera padeda pasinerti į praėjusio šimtmečio atlikėjo Frenko Sinatros gyvenimą.

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą