Į Alytaus miesto savivaldybę ir Socialinės paramos skyrių – tik iš anksto užsiregistravus

Alytaus miesto savivaldybėje nuo rugpjūčio 31 dienos bus priimami ir konsultuojami tik iš anksto užsiregistravę, apsaugos priemones dėvintys asmenys, kurių klausimų ar prašymų išspręsti nuotoliniu būdu tikrai neįmanoma. 

Siekiant užtikrinti atitinkamus saugumo reikalavimus, į savivaldybę besikreipiantys gyventojai prašomi registruotis iš anksto telefonais +370 610 30896 ir +370 315 55111, nurodant savo kontaktus bei kreipimosi esmę.

Taip pat asmenis iš anksto telefonais +370 315 5660 ir +370 687 30934 prašoma registruotis ir dėl Socialinės paramos skyriuje teikiamų paslaugų. 

Asmeniui, kurios problemos nebus galima išspręsti nuotoliniu būdu, bus iš anksto paskirtas priėmimo laikas, kada jis turėtų atvykti į savivaldybę. Klientai bus atriboti nuo tiesioginių kontaktų su darbuotojais, aptarnaujami laikantis saugaus atstumo. 

Pasak Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Rolando Juonio, situacija Lietuvoje, kai kasdien nustatoma vis daugiau naujų užsikrėtimų virusu, verčia ieškoti išeičių kuo labiau sumažinti COVID-19 viruso užkrato plitimo riziką. 

„Visi privalome suprasti ir įvertinti gyvenimo realijas, saugoti save ir kitus, kito kelio kol kas, deja, nėra, tik riboti tarpusavio kontaktus“, - sakė direktorius.

Klientai į savivaldybės priimamąjį ir Socialinės paramos skyrių prašomi atvykti tiksliai išankstinės registracijos nurodytu laiku.  

Ams, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą