Alytaus miesto parkus ir miškus prižiūrės bendrovė „Stebulė“

Rugsėjį miesto parkuose, miškuose, paplūdimiuose ir Nemuno pakrantėse darbą pradėjo miesto tvarkymo konkursą laimėjusi UAB „Stebulė“. Ji taip pat rūpinsis minėtų erdvių infrastruktūros tvarkymu ir priežiūra.

Įmonė žaliaisiais miesto plotais rūpinsis trejus metus. Jie prižiūrės:

pirmo lygio teritorijai priskirtą Miesto sodą, Jaunimo parką, Žaliąją gatvę, Mažąją ir Didžiąją Dailidės ežerėlius. 

antro lygio teritorijai priskirtą Kurorto, Likiškių, ir Žuvėdrų kalvos parkus, pėsčiųjų ir dviračių takus.

trečio lygio teritorijai priskirtą Alytaus piliakalnį su šlaitais, šlaitą nuo Baranausko g. iki Baltosios rožės tilto, šlaitą nuo Dainų slėnio iki Pliažo gatvės.

Bendrovės prižiūrima teritorija sudaro daugiau kaip 257 hektarus miesto teritorijos.

Pirmo lygio teritorijose žaliuosius plotus įmonė prižiūrės ir rinks šiukšles tris kartus per savaitę, antro ir trečio lygio plotuose – vieną kartą.

Šienauti pirmo lygio plotus numatyta iki 5 kartų per sezoną. Antro lygio plotus – 4 kartus, o trečio – 3 kartus per sezoną. Kaskart šienaujant, nuo medžių turės būti pašalinamos atžalos ir išnaikinami savaiminės kilmės krūmai. 

Įmonė taip pat rūpinsis miško kirtimais, suoliukų tvarkymu, vaikų žaidimo ir sporto aikštelių priežiūra bei šiukšliadėžių tvarkymu.

„Stebulės“ buveinė yra Vilniuje. Alytuje, Kepyklos gatvėje įsikūrė jos padalinys. 

Turite pastebėjimų dėl teritorijų tvarkymo? Tuomet Miesto ūkio skyrius kviečia pranešti apie iškilusią problemą el. paštu miestoukis@alytus.lt arba per interneto svetainę „Tvarkau Alytų“.

Ams informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą