Savaitgalį suniokoti Miesto sodo suoliukai

Alytaus miesto sodas – vieta, kurioje mielai laisvalaikį leidžia daugelis alytiškių. Net ir vėsiais rudens vakarais Miesto sode laiką leidžia ir garbaus amžiaus sulaukę alytiškiai, ir jaunimas. Čia vis dažniau vyksta įvairūs kultūros renginiai.  

Prisėsti ant Miesto sodo suolelio, išgerti puodelį kavos, pasigrožėti rudenėjančiu parko vaizdu ar tiesiog pabendrauti su draugais čia išties visuomet malonu. Deja, po šio savaitgalio tai padaryti norėsis ne ant visų čia esančių suolelių. Praėjusį savaitgalį Miesto sode pasidarbavo piktavaliai – sulaužė suolelius.

Alytaus miesto sodo teritorija stebima vaizdo kamerų, siekiant nustatyti suolelius suniokojusius asmenis šiuo metu peržiūrimi jų įrašai.

Alytaus miesto savivaldybė stengiasi tvarkyti viešąsias miesto erdves. Štai ir Miesto sode dar visai neseniai dalis senųjų suoliukų  buvo pakeisti naujais, panašiais į tuos, kurie šioje lankytinoje vietoje stovėjo tarpukariu. 

Deja, pastangas pastebi ir jas vertina ne visi alytiškiai, tad Alytaus miesto savivaldybė prašo gyventojų būti tikrais savo miesto šeimininkais, neniokoti miesto įrenginių. Juk tik tausodami ir besirūpindami  mus supančia aplinka galėsime gyventi gražiame ir tvarkingame mieste. 

Jeigu mieste pastebėjote piktavalių suniokotą turtą, būkite pilietiški ir apie tai informuokite Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyrių, el. p. deivis.raguckas@alytus.lt arba tel. 55 123.

Ams, Komunikacijos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą