Šventinį savaitgalį kviečiame praleisti su artimaisiais ar draugais įvairiuose renginiuose!

 

Penktadienis:
Šiandien 18 val. kviečiame į Alytaus teatrą, kur vyks renginys „Gera dalintis". Renginyje dalyvaus šokio studija „Aušrinė", AJC kolektyvai „Vakarė", „Bel Canto", „Rūta" ir kiti atlikėjai.

O vakare nuo 19 val. Alytaus arenoje skambės BEST of 90's hitai!

Šeštadienis:

Gruodžio 23 dieną Alytaus arena talpins milžinišką produkcijos pasirinkimą, kur nuo 10 val ryto iki 17 val. miesto svečiai ir gyventojai, sulauks virš 150 prekybininkų. Nuo namų interjero detalių iki dizainerių kurtų žiemos kolekcijoms aprangoms detalių – ,,Didžiojoje kalėdinėje mugėje'' šventinių idėjų atras kiekvienas lankytojas.

Nuo 17 val. vyks Kalėdinis šeimų krepšinio turnyras |3x3. Bus smagu dideliems ir mažiems! Vieta: VŠĮ Alytaus Medicininės Reabilitacijos ir Sporto Centras. Registracija: info@mdraugas.lt

Sekmadienis:
Kūčių dieną 13 val. kviečiame atplukdyti Kalėdas į Alytų! Kalėdų seneliai atplauks į Alytų irklentėmis. Kviečiame juos pasitikti prie Alytaus piliakalnio, kur vaišinsime karšta kakava bei saldumynais.

Pirmadienis:

Kalėdų pirmą dieną sutikime kalėdiniame gyvo garso koncerte su "Poliarizuotais stiklais". Vieta: Alytaus teatro galerija. Bilietų kainos 10, 12 ir 15 Eur.

Taip pat Menininkų kavinėje „Pušis", jūsų lauk „Legendinėse Kalėdose". Renginio pradžia 21 val. Įėjimas: iki 23h - €3. Arba: €12, prilyginami vienam micro:bit kompiuteriukui, kuris bus nupirktas Alytaus miesto penktokui!

Antradienis:

Antrąją Šv. Kalėdų dieną kviečiame mažuosius į „Mažojo princo" spektaklį. Spektaklis vyks 12 val. Alytaus teatre. Bilietų kaina: 4 €.

Taip pat 12 val. Lėlių teatras Aitvaras kviečia į spektaklį "Tinginių pasakos". Tai šmaikštus pasakojimas apie tinginio Albino kelionę į Tinginėlių kaimą, kuriame jis praleidęs vos dešimties dienų savaitę, grįžta po dešimties metų jau visiškai pasikeitęs. Po spektaklio susitiksite su Kalėdų seneliu.

Nemėgstančius sėdėti prie Kalėdų stalo, gruodžio 26 d. 11.57 val. kviečiame į pasivaikščiojimą "Praėjo Kalėdos". Susitikimo vieta Rotušės a. prie Kalėdų eglės.

Ansamblis „The Queen's Six" kviečia į koncertą. Renginys vyks 18 val. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre. Bilietų kaina: 11,50 ir 14,50 Eur.

Tikros lietuviškos Kalėdos ausims ir širdžiai, šventė įspūdingo reginio išsiilgusioms akims – tai KALĖDINIS GRAND ŠOU! Gruodžio 26 d. 18 val. Alytaus arenoje Bilietais nuo 12,50 Eur.


Primename, kad Kalėdų Senelis su savo palyda į Rotušės aikštę susitikti su mažaisiais alytiškiais atvyksta 23, 25, 26 d. 16–19 val.!

Taip pat siūlome apsilankyti „Dainavos" kino teatre, kuriame jūsų laukia įvairūs filmai. Plačiau www.kinasdainava.lt

 Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą