Įmonės „Vita Baltic International“ dovana senjorams — nauja stoginė Jaunimo parke

Trečiadienį Alytaus Jaunimo parke, šalia senjorams skirtos stoginės perkirpta simbolinė juostelė.
 
Po nauja stogine senjorai galės žaisti šaškėmis, kortomis, šachmatais ar tiesiog maloniai šnekučiuotis dalinantis šių dienų aktualijomis ar jaunystės prisiminimais. Šią stoginę garbaus amžiaus alytiškiams dovanojo bendrovė „Vita Baltic International“, o idėją įgyvendinti padėjo įmonė „Tankos“. 

„Džiaugiuosi, kad parkas atsinaujina, atgyja ir keičiasi. Parke ilgą laiką neturėjome stoginės, kuri gyventojams leistų pasislėpti po stogų, prapliupus lietuj. Dažniausiai jaunimas, vaikai, tėvai, senjorai bėgdavo namo. Šiandieną socialiai atsakinga įmonė „Vita Baltic International“, kartu su stoginę pastačiusia bendrove „Tankos“ įteikė dovaną.   Kol kas mes ją vadiname senjorų stogine, tačiau puikiai žinome, kad čia rinkis ne tik senjorai. Norime, kad tokių stoginių parke atsirastų kuo daugiau. Visų senjorų ir miesto vardu dėkoju šioms įmonėms, už tai, kad prisidėjo, jog ši stoginė atsirastų Jaunimo parke“, – stoginės atidarymo metu kalbėjo Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.

Ant šioje modernioje stoginėje įrengto  stalo senjorai galės žaisti savo mėgstamus žaidimus. Čia jie taip pat ras žaisti šaškėmis ar šachmatais skirtą vietą. 

„Žinojome, kad vyksta Jaunimo parko plėtra, todėl susisiekėme su savivaldybe ir paklausėme, kuo galime prisidėti. Stoginė – vienas iš tų projektų, kuriuos buvo norima padaryti šiemet, todėl mes prie to ir prisidėjome. Mes finansavome šį projektą, o įmonė „Tankos“ ją pagamino. Esame viena  didesnių Alytaus regiono įmonių, todėl norime prisidėti prie miesto klestėjimo. Mums tikrai rūpi čia gyvenantys žmonės ir mūsų darbuotojams bus malonu žinoti, kad įmonė prie to prisidėjo. Ateityje mes planuojame prisijungti ir prie kitų projektų“, – kalbėjo bendrovės „Vita Baltic International“ generalinis direktorius Renatas Degulis.

Ši stoginė – mūsų savivaldybės darbuotojų Žanetos Stasionienės ir Artūros Mažeikos kūrinys, kurį įgyvendino minėtos įmonės.

Stoginės dizainas pasirinktas neatsitiktinai – siekiama, kad parke būtų kuriamas ir išlaikomas vientiso tipo dizainas. Norima, kad čia nebūtų keliolikos skirtingų suoliukų ar šiukliadėžių, 

„Suplanavome į šį parką investuoti labai daug. Norime, kad tų mikrorajonų gyventojai, kuriuose nelikę vaikų žaidimų aikštelių, nes jas užkariavę automobiliai, turėtų vietą, kur galėtų  pabūti gamtoje bei sportuoti“, – pridūrė meras. 

Simbolinės juostelės perkirpime dalyvavo ir tautiniais rūbais pasipuošę Alytaus lopšelio-darželio „Šaltinėlis“ ugdytiniai. 
 
Artimiausiu metu planuojama, kad Jaunimo parke senjorams kuriame erdvė papildys petankės žaidimu, o vėliau bus kuriami ir puoselėjami gėlynai.

Jaunimo parkas – geriausia vieta visai šeimai!

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą