„CityBee“ dalinimosi automobiliais paslauga – jau ir Alytuje 

Didmiesčiuose sėkmingai veikianti „CityBee“ dalinimosi automobiliais paslauga nuo šiol bus pasiekiama ir Alytuje. Gyventojų patogumui mieste atsiras krovininiai (tarp jų ir elektriniai) bei lengvieji automobiliai, taip pat stovėjimo zonos, skirtos šiems automobiliams statyti. Paklausiausios kategorijos – krovininiai – automobiliai gyventojams leis patogiau ir greičiau pervežti daiktus, lengvieji – paprasčiau judėti mieste, o kelionėms pasirinkti elektromobiliai įgalins prisidėti ir prie aplinkai draugiškesnių sprendimų. 
 
„Džiaugiuosi, kad Alytus taps ketvirtuoju iš didžiųjų Lietuvos miestų, kuriuose bus galima dalintis automobiliais, keliauti jais mieste ar po Lietuvą, atvykti iš oro uostų ar į juos nuvykti. Dalis automobilių bus elektriniai, todėl gyventojai galės rinktis ekologišką transportą ir miestas taps dar žalesnis ir tvarkingesnis. Taip pat šia paslauga bus patogu naudotis ir emigrantams, kurie sugrįžta atostogų – jiems nereikės galvoti, kur išsinuomoti automobilį ir kaip vėliau jį pristatyti į didmiestį“, – apie naują paslaugą Alytuje kalba Alytaus miesto savivaldybės meras Nerijus Cesiulis.  
 
„Alytus pastebimai tampa vis modernesnis miestas, kuriame šiuolaikiškos paslaugos yra labai laukiamos, būtent todėl pristatome „CityBee“ automobilius ir į šį miestą. Siekdami vykdyti tvarių ir efektyvių susisiekimo paslaugų plėtrą, tikimės, kad klientų jau pamėgtus krovininius automobilius aktyviai naudos ir alytiškiai, o artimiausiu metu miestas prisipildys ir atsakingai vairuojamomis lengvosiomis miesto bitėmis“, – sako „CityBee“ vadovas Kristijonas Kaikaris.  
 
Norint naudotis „CityBee“ automobiliais, tereikia atsisiųsti mobiliąją „CityBee“ programėlę ir joje užsiregistruoti – tai atlikus, bus galima sėsti į laisvą automobilį ir pradėti kelionę. Dalinimosi automobiliu paslauga suteikia galimybę keliauti po Lietuvą, vykti į Latviją arba Estiją. Po kelionės automobilį nemokamai galima palikti tam skirtoje „CityBee“ zonoje.   
 
Šiuos automobilius Alytuje bus galima statyti 7 stovėjimo zonose. Kai kurios zonos skirtos statyti visiems automobiliams, kitos – tik lengviesiems automobiliams. Net trijose zonose – Alytaus centrinėje automobilių stovėjimo aikštelėje (Jotvingių g.), šalia prekybos centro „Nemunas“ ir šalia Alytaus sporto ir rekreacijos centro – bus galima įkrauti elektromobilius.  
 
Į Alytų atvykstantys krovininiai elektromobiliai – vieni pirmųjų elektromobilių, neseniai papildę bendrovės parką.  

Bendrovės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą