Informacija dėl piniginės socialinės paramos

Informuojame, kad prašymus dėl piniginės socialinės paramos nepasiturintiems gyventojams (būsto šildymo ir vandens išlaidų kompensacijų, socialinės pašalpos) galima pateikti per www.spis.lt arba atvykus į Socialinės paramos skyrių, esantį adresu Vilties g. 28A, Alytuje.

Klientai aptarnaujami tik su išankstine registracija. Apsilankymui pas specialistus galima užsiregistruoti internetu, nuoroda: https://www.alytus.lt/lt/savivaldybes-administracija/veiklos-sritys/socialine-parama-ir-paslaugos, skambinant telefonais 8 315 56 660, 8 687 30 934, 8 619 85 775, 8 612 26 049 arba atvykus į Socialinės paramos skyrių, esantį adresu Vilties g. 28A, Alytuje.

KOKIUS DOKUMENTUS REIKIA PATEIKTI? Kreipiantis dėl piniginės socialinės paramos, asmuo turi pateikti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, pažymą apie pajamas,  gautas per 3 praėjusius mėnesius iki mėnesio, nuo kurio bus skiriama piniginė socialinė parama (jeigu pajamų šaltinis nepasikeitė), kai ši informacija nėra gaunama iš valstybės registrų, žinybinių registrų, dokumentą, patvirtinantį atsiskaitymą už būsto šildymą, karštą ir geriamąjį vandenį ir kt.

Primename, kad kreipiantis dėl kompensacijos, kai būstas šildomas kitomis energijos rūšimis (pvz., elektra), gyventojai papildomai turi pateikti informaciją apie kuro deginimo įrenginį (t. y. dokumentą, nurodantį šilumos katilo tipą/modelį, jo naudingumo koeficientą). 

Socialinės paramos skyriaus informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą