Apšvietimo atnaujinimo darbai pradėti dar 32-ose Alytaus gatvėse

Gatvių apšvietimo tinklo atnaujinimo darbai – naujų požeminių kebelių linikų ir atramų pamatų įrengimas – pradėtas dar 32 Alytaus gatvėse: Aušros, Ąžuolų, Birštono, Birutės, Daugų, Dzūkų, Gamyklos, Gardino, J. Tumo-Vaižganto, Kranto, Kurorto, Miško, Lazdijų, Lelijų, Liškiavos, Maironio, M. K. Čiurlionio, Margio, Pažangos, Perlojos, Pliažo, Pušyno, Seinų, Šarūno, Šilo, Šviesos, Užuovėjos, V. Krėvės, V. Kudirkos, Vyšnių, Vytauto ir Žemaitės.

Naujojosios, Pramonės, S. Dariaus ir S. Girėno bei kitose – beveik dvidešimtyje gatvių – šie darbai jau atlikti, beliko sumontuoti atramas ir LED šviestuvus. 

Planuojama, kad iki lapkričio mėn. pradžios 52 miesto gatvėse bus atnaujintas apšvietimas pastatant 1200 atramų ir LED šviestuvų. 

Gali pasitaikyti atvejų, kai keičiant kebelius, esamas apšvietimas gali laikinai neveikti. Tad jei kažkurioje gatvėje laikinai dingo apšvietimas, prašome gyventojų pakentėti.
Norime pabrėžti, kad apšvietimo atramos ir šviestuvai yra tik atnaujinami, o ne naujai įrengiami. Atnaujinus gatvių apšvietimo tinklą, išlaidos miesto apšvietimo turėtų sumažėti apie 40-50 procentų.  

Per visus projekto „Gatvių apšvietimo modernizavimas Alytaus mieste“ įgyvendinimo metus 140 miesto gatvių bus pakeista daugiau kaip 2000 atramų ir šviestuvų.

AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą