Nuotraukos autorius: AMS

Daugiabučių namų gyventojų dėmesiui! Pagal gautus prašymus bus galima koreguoti kvartalų detaliuosius planus!

Alytaus miesto savivaldybės administracija gauna daug DNSB pirmininkų prašymų leisti keisti detaliaisiais planais suplanuotus žemės sklypus daugiabučiams gyvenamiesiems namams eksploatuoti. Todėl nuspręsta kompleksiškai ir savivaldybės lėšomis organizuoti gyvenamųjų namų kvartalų detaliųjų planų koregavimą pagal gautus prašymus.

Iki 2019 m. rugsėjo 30 d. galite teikti prašymus savivaldybės administracijai su pageidaujamais suplanuotų teritorijų pakeitimais.

Siūlome – prieš teikiant savivaldybei preliminarias schemas ir prašymus dėl pirmiau suplanuotų žemės sklypų ribų pakeitimo, numatomas perplanuoti teritorijas (ypač jeigu savo žemės sklypo ribas norėtumėte keisti su šalia esančio kito gyvenamojo namo suplanuoto žemės sklypo ribomis) aptarti su gretimų teritorijų savininkais ir tarpusavio raštiškus susitarimus pateikti savivaldybei kartu su prašymu keisti ribas.

Taip pat planuojant teritorijas bus atsižvelgta į galimybes pertvarkyti valstybinės žemės sklypus, jei tai bus reikalinga automobilių stovėjimo vietoms įrengti.

 

AMSA Architektūros, žemėtvarkos ir urbanistikos skyriaus informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą