Alytaus „Volungės“ progimnazijos sporto salė veikia ir šeštadieniais

 

Nuo spalio mėnesio Alytaus „Volungės“ progimnazijos sporto salė atvira ne tik darbo dienomis, bet ir šeštadieniais. Todėl progimnazijos direktorius Feliksas Džiautas kviečia naudotis šia galimybe visus sportuoti mėgstančius miesto gyventojus.
„Per keturis sporto salės veikimo šeštadienius joje apsilankė 119 miestiečių. Mes skatiname ir siūlome naudotis mokyklos erdvėmis mokinius ir jų tėvelius. Registruodami gyventojus pastebime, jog labai dažnai joje apsilanko buvę mokyklos mokiniai, kurie noriai praleidžia čia laiką. Kiekvieną šeštadienį mes dažniausiai priimame tris grupes, kurioms yra skiriama po dvi valandas. Norime, kad atėję pažaisti turėtų tam pakankamai laiko, o po kiekvienos grupės sporto salė yra sutvarkoma ir paruošiama kitai grupei“,– pasakojo mokyklos direktorius.
Direktorius pastebėjo, kad iš pradžių ateidavo mažos grupelės po 6–7 žmones, o paskutinį savaitgalį sporto sale naudojosi grupės, kurias sudarė 16–20 asmenų. Direktorius teigimu, išreiškus norą žaisti bet kokį sportinį žaidimą, pavyzdžiui tinklinį, yra suteikiamos galimybės, tačiau jis pastebėjo – kol kas vyraujantis yra „religinis“ žaidimas – krepšinis.
Mokyklos vadovas džiaugiasi, jog per šiuos keturis savaitgalius nekilo jokių incidentų ir nesusipratimų: „Žmonės yra tvarkingi, supratingi, mokyklos inventoriumi naudojasi atsakingai. Visi stengiasi rezervuoti laiką iš anksto, bent prieš 3 dienas, kad atėję tą pačią dieną ir pareiškę norą praleisti laiką mokyklos sporto salėje, nusiviltų, jog ji jau yra užimta. Šeštadieniais dirba budėtojai, kurie prižiūri, kad būtų užtikrinta tvarką ir žmonės jaustųsi komfortiškai.“
Direktorius manymu, žiemą sporto salės užimtumas tik dar labiau intensyvės. Jis skatina bendruomenę naudotis šia galimybe bei džiaugiasi, jos sporto salė yra suremontuota ir pritaikyta kiekvienam alytiškiui.
Norintys naudotis sporto sale turi iš anksto užsiregistruoti telefonu (8 315) 71 817 arba el. p. mokykla@ volunge.alytus.lm.lt iki kiekvieno mėnesio ketvirtadienio 12 val. Registruojama todėl, tam kad vienu metu sporto salėje būtų optimalus žmonių, kurie turėtų galimybę tinkamai ir patogiai naudotis sporto sale, skaičius ir nebūtų per didelio skaičiaus žmonių.

Alytaus miesto savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą