Alytaus rajono savivaldybei – „Auksinė Krivūlė“

Alytaus rajono savivaldybė įvertinta aukščiausiu metų apdovanojimu -„Auksine Krivūle“. Šįkart - apdovanojimą skyrė Žemės ūkio ministerija. Krivūlė skirta už pagalbą žemdirbiams likviduojant gaisro padarinius. Meras Algirdas Vrubliauskas visų rajono gyventojų vardu padėkojo už aukštą savivaldybės įvertinimą.

Tai – jau šeštoji „Auksinė Krivūlė“ Alytaus rajono savivaldybės apdovanojimų kolekcijoje. Meras A. Vrubliauskas yra įvertintas „Auksinės Krivūlės riterio“ apdovanojimu.

Jau penkioliktus metus Vietos savivaldos dienos proga Lietuvos savivaldybių asociacijos (LSA) organizuotame renginyje teikiami svarbiausi šalies savivaldos apdovanojimai – „Auksinės Krivūlės“.

Šįvakar Taikomosios dailės ir dizaino muziejuje Vilniuje LSA rengiamų apdovanojimų ceremonijoje tradiciškai visų 14 šalies ministerijų, Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje bei Lietuvos verslo konfederacijos vadovai įteikė apdovanojimus konkrečiose srityse nusipelniusioms savivaldybėms.

Šiemet laureatams pirmą kartą įteikti skulptoriaus Ramūno Almino autoriniai kūriniai - atnaujinto dizaino „Auksinės Krivūlės“.

„Krivūlė – ne tik išmintingo valdymo, bet ir bendruomenės sutelkimo simbolis“,-– sako naujojo apdovanojimo autorius R. Alminas

Atsižvelgdami epidemiologinę situaciją šalyje, šiemet į renginį buvo kviečiami tik apdovanojimus įteikiantys asmenys bei juos gaunantieji. Apdovanojimų ceremonija buvo tiesiogiai transliuojama LSA Facebook paskyroje.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą