Daugų ir Butrimonių gimnazijų vadovai nesikeis

Alytaus rajono Daugų Vlado Mirono ir Butrimonių gimnazijose pokyčių nebus. Konkursus į direktorių pareigas laimėjo ilgamečiai jų vadovai.

Daugų gimnazijai ir toliau vadovaus Almantas Jakimavičius, o Butrimonių – Valdas Valvonis. Jie abu laimėjo konkursus šioms pareigoms eiti, kurie buvo skelbiami besibaigiant jų darbo sutarčių terminui. Į gimnazijų direktorių pareigas jie bus paskirti teisės aktų nustatyta tvarka mero potvarkiu.

A. Jakimavičius Daugų gimnazijai vadovauja daugiau kaip 22 metus. Jis yra baigęs Vilniaus pedagoginį institutą, kuriame įgijo geografijos ir fizinio auklėjimo specialybę. A. Jakimavičiaus pedagoginio darbo stažas – beveik 30 metų. Gimnazijai priklauso Alovės pagrindinio ugdymo skyrius, Daugų, Makniūnų, Venciūnų ikimokyklinio ugdymo skyriai. Gimnazijoje mokomi ir ugdomi 395 mokiniai ir ugdytiniai.

V. Valvonis Butrimonių gimnazijos direktoriumi dirba daugiau kaip 17 metų. Jis yra baigęs Lietuvos kūno kultūros institutą, kuriame jam suteikta kūno kultūros dėstytojo kvalifikacija. V. Valvonio pedagoginio darbo stažas – daugiau kaip 27 metai. Gimnazijai priklauso ikimokyklinio ugdymo skyrius, veikiantis Butrimonyse, pagrindinio ugdymo daugiafunkcis skyrius

Punioje. Mokomi ir ugdomi 291 ugdytiniai ir mokiniai.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą