Miklusėnuose skambėjo „Rudens simfonija“ – padėkos ir džiaugsmo šventė

Praėjusį šeštadienį Alytaus rajono savivaldybės Alytaus seniūnijos Miklusėnų gyvenvietėje buvo surengta rudens lygiadienio šventė. 

Programos „vinis“ – estrados dainininko Ryčio Cicino ir šokių grupės „Rokada” koncertas, bet prieš tai ir po to dar buvo nemažai gražių pasirodymų: koncertavo Kaišiadorių kultūros centro folkloro ansamblis „Verpeta“, Miklusėnų, Kumečių ir Radžiūnų vokaliniai ansambliai, Alytaus rajono kultūros centro Butrimonių skyriaus šokių kolektyvas „Gojelis“, ansamblis „Aidas“. 

Į šventę Miklusėnuose atvyko Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariai, Seimo atstovas Andrius Palionis, Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė, meras Algirdas Vrubliauskas. Jis pasveikino šventės dalyvius, dėkojo už aktyvumą, o Elvyrai Jansonienei, Alytaus rajono savivaldybės Alytaus seniūnijos Miklusėnų kaimo bendruomenės „Miklusėniškiai” pirmininkei, įteikė Padėką už kaimo bendruomenės veiklos atgaivinimą, vietos gyventojų telkimą bendriems darbams bei aktyvų dalyvavimą Alytaus seniūnijos darbe.

Gyventojai džiaugėsi puikia švente, kurią savivaldybė skyrė kaip padėką gamtai ir darbštiems, veikliems šio krašto žmonėms. Jie sakė, kad galimybė  pasilinksminti, padainuoti, pašokti su savo mėgstamais atlikėjais – tai lyg dovana po išgyventos COVID-19 pandemijos ribojimų ir Alytuje kilusio padangų gaisro, kurio skaudžiausios pasekmės teko būtent Alytaus seniūnijos kaimams ir gyvenvietėms.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą