Alytaus rajonas renka „Metų geriausius“

 

Alytaus rajono savivaldybė skelbia nominacijų konkursą „Alytaus rajono metų geriausieji“, kuriame gali dalyvauti rajone gyvenantys ir dirbantys asmenys. Kandidatus nominacijoms gali siūlyti rajono įmonės, biudžetinės ir viešosios įstaigos, organizacijos, asociacijos, bendruomenės ar rajono gyventojai, užpildydami konkurso anketą ir nurodydami nominacijos pavadinimą.

Savivaldybės konkurso „Alytaus rajono metų geriausieji“ nominacijos skiriamos geriausiam Alytaus rajono medikui, mokytojui, kultūros darbuotojui, jaunajai asmenybei (nuo 14 iki 29 metų), ūkininkui, kaimo bendruomenės šviesuoliui, dvasininkui, verslininkui už reikšmingą ir aktyvią veiklą, laimėjimus, produktyvų ir kūrybingą darbą, rengiamus ir realizuojamus projektus, renginius, parodas, pasiektus rezultatus, laimėjimus profesinėje ir darbinėje srityse, darbus, idėjas, kūrybinį aktyvumą, tradicijų puoselėjimą, pelnytą aplinkinių pagarbą, siekį padaryti kitų žmonių gyvenimą prasmingesnį ir šviesesnį. Konkursas, siekiant išrinkti nominantus, skelbiamas kas dveji metai.

Informaciją apie nominacijų nuostatus ir nominacijų pretendento anketą galima rasti savivaldybės interneto puslapyje www.arsa.lt ir seniūnijose.

Anketas nuo lapkričio 2 d. iki lapkričio 30 d. priima Alytaus rajono savivaldybės administracijos Komunikacijos skyrius, 318 kab., Pulko g. 21, LT-62135 Alytus. Išsamesnė informacija tel. (8 315) 55 544 ir savivaldybės interneto puslapyje www.arsa.lt.

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą