Karantinuotus asmenis padės prižiūrėti šauliai

Grįžusieji iš rizikingų šalių apie tai turi pranešti Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui ir 14 dienų izoliuotis namuose. Alytaus rajono gyventojams, neturintiems galimybių saviizoliacijai namuose, numatytos apgyvendinimo vietos Dauguose.

Bendradarbiaus su šauliais
Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas susitiko su Karininko Antano Juozapavičiaus šaulių 1-osios rinktinės vadu Skirmantu Valatkevičiumi dėl bendradarbiavimo galimybių karantino metu.
„Su šaulių vadu sutarėme, kad, esant poreikiui, suaugę šauliai visą parą padės Dauguose prižiūrėti karantinuotus asmenis, palaikys tvarką. Mes aprūpinsime juos visomis būtinoms apsaugos ir dezinfekcinėmis priemonėmis, apmokysime“, – kalbėjo meras A. Vrubliauskas.
Dėl karantinavimo vietų tariamasi ir su „Dzūkijos dvaras“ verslininkais.

Kam skambinti?
Alytaus rajono savivaldybės ekstremalių situacijos komisijos posėdyje aptartos karantinavimo vietos, operacijų centro vadove paskirta mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė.
Esant poreikiui, dėl apgyvendinimo, aprūpinimo maistu, būtiniausiomis prekėmis prašome kreiptis į D. Kitavičienę, tel. 8 611 302 59, el. paštas dalia.kitaviciene@arsa.lt.
Visa informacija, kaip elgtis pajutus simptomus, teikiama karštąja linija – 1808. Patys į gydymo įstaigą nevykite!
Dar kartą prašome visų būti sąmoningais ir neorganizuoti jokių susitikimų, susirinkimų. Saugokime savo ir artimųjų sveikatą.


Alytaus rajono savivaldybės informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą