Kultūrizmo čempionė kuria verslą Alytaus rajone

Grįžusi iš prestižinio Arnoldo Švarcnegerio (Arnold Schwarzenegger) vardo kultūrizmo ir fitneso turnyro Ispanijoje bei laimėjusi penktą vietą dviejose kūno fitneso kategorijose, o šį savaitgalį dalyvausianti tarptautinėse Grand Prix varžybose Liuksemburge, alytiškė Julita Ciūnytė užsuko į Alytaus rajono savivaldybę pasidžiaugti laimėjimais bei pasidalinti savo planais dėl Kaniūkų kaime plečiamo verslo.

Sportininkė papasakojo, kad yra gimusi ir užaugusi Alytuje, septynerius metus lankė cirko studiją „Dzūkija“ kaip oro gimnastė ir ekvilibristė, vėliau pradėjo dalyvauti fitneso varžybose. Yra absoliuti Lietuvos moterų kultūrizmo čempionato nugalėtoja, Europos čempionato antros ir penktos vietų laimėtoja, pasaulio čempionate iškovojusi šeštą ir septintą vietas.

„Fitnesas ir kultūrizmas yra taip pažengę, kad dabar turimegalimybę rinktis iš tokių rungčių, kaipFit Model, Bikini Fitness, Body Fitness, o kam norisi „aštriau“ – kultūrizmo. Labai retai, bet vis dar pasitaiko išgirsti, jog sportas su svoriais naudingas tik dalyvaujantiems fitneso ir kultūrizmo varžybose. Aš pasakyčiau, kad tai naudinga visiems: sudeginama daugiau kalorijų, gerėja fizinė ir emocinė būsena, auga pasitikėjimas savimi, apsauga nuo raumenų masės mažėjimo organizmui senstant, stipresni kaulai, puiki fizinė būsena ir kūno sudėjimas, ir t. t. Treniruočių su svoriais nauda neišmatuojama, bet nereikėtų painioti pasirengimo aukšto lygio varžyboms ir sportavimo dėl savo asmeninių tikslų“, – sakė Julita Ciūnytė, pabrėždama, kad sportas jai pačiai yra gyvenimo būdas, geležinės valios ugdymas.

Savo patirtį ir įgytas žinias sportininkė sako norinti perteikti kitoms moterims, o sveikatingumo ir grožio studija „Super Faina“, veikianti Kaniūkų kaime, įvairias procedūras taiko ir vyrams.

Meras Algirdas Vrubliauskas palinkėjo J. Ciūnytei sėkmės varžybose bei žadėjo apsilankyti jos studijoje Kaniūkų kaime, išbandyti moderniąją įrangą bei technologijas.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą