Prie Giluičio ežero vyko paplūdimio tinklinio varžybos

SK „Ąžuolas“, vykdydamas Alytaus rajono savivaldybės finansuojamą projektą „Sportas su mumis“, organizavo tradicines paplūdimio tinklinio varžybas prie Giluičio ežero, esančio netoli Simno.

Vyrų aukštesnio meistriškumo grupėje I vietą iškovojo komanda „Šlapenkė“ (Martynas Lynikas ir Laimonas Juškauskas, Lazdijai), II vietą – komanda „Kagonai“ (Deivis Griešius ir Tomas Dumčikas, Alytus), III vietą –„Kolibris“ (Andrius Šerkšnas ir Mantas Dudavičius, Alytus).

Moterų grupėje I vietą iškovojo Kauno komanda „Jauniausios“ (Marta Gailiūtė ir Aistė Bardauskaitė), II – komanda „Jak“ (Tautvilė Jakubauskienė ir Eglė Jakučionienė, Alytaus r.), III – komanda „Va“ (Akvilė Grėbliūnaitė ir Viktorija Kukučionytė, Lazdijai).

Vyrų mėgėjų grupėje I vietą laimėjo komanda „Kosmonautai“ (Žilvinas Galimovas ir Gytis Pumputis, Jonava), II – komanda „Ant bangos“ (Julius Abrutis ir Tomas Degutis, Kaišiadorys), III – komanda „Altemsa“ (Vytautas Dimša ir Tomas Kazočiūnas, Alytus).

Už pagalbą organizuojant varžybas dėkojame jų pradininkui ir puoselėtojui Alytaus rajono savivaldybės tarybos nariui Gintautui Radžiukynui, Alytaus rajono savivaldybės įmonei „Simno komunalininkas“, Simno seniūnui Vladui Čeponiui. Už skanų maistą esame dėkingi Miroslavo „Gintaro užeigai“ .

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą