Dar vienas treniruoklis Daugų gyventojams

Alytaus rajono Daugų gyventojai turi ypač geras sąlygas sportuoti. Jie gali užsiimti įvairiomis sporto šakomis salėje, lauke, Didžiulio ežere. Šią vasarą Daugų sporto įrenginius papildė dar vienas naujas treniruoklis.

Rajono sveikatos specialistai pastebi, kad daugiškiai yra vieni sportiškiausių rajone, aktyviai dalyvauja jų organizuojamose veiklose. Pasak seniūnės Irmos Kašėtienės, gyventojai taip pat noriai naudojasi savivaldybės sudarytomis sąlygomis aktyviam poilsiui, šiltuoju sezonu ypač dažnai mankštinasi su anksčiau įrengtais treniruokliais bei šiais metais įrengtu nauju daugiafunkciu treniruokliu.

Lauko treniruoklius Dauguose savivaldybė įrengė miesto skvere prieš kelis metus. Dar vieną daugiafunkcį padovanojo šiemet, laimėjusi Lietuvos olimpinio fondo drauge su partneriu „Coca-Cola“ vykdytą gyventojų sveikatingumo ir užimtumo projekto konkursą „Išjudink save“.

Treniruoklis pastatytas už Technologijos ir verslo mokyklos, netoli paplūdimio. Daugų seniūnė I. Kašėtienė pastebėjo, kad su juo mankštinasi tiek jaunimas, tiek vyresnio amžiaus gyventojai bei prie ežero į paplūdimį atvažiuojantys svečiai.

 

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą