Kai kasmetinės atostogos dar toli, gelbsti SPA poilsis Lietuvoje

Nors saulė, šilti jos spinduliai ima pasirodyti vis dažniau, ankstyvas pavasaris nei didele šiluma, nei vis gerėjančiais orais dar nelepina. Nors ir kartkartėmis, giedras dangus pasirodo vis dažniau o, tai, be abejonės, dar labiau skatina nekantrauti ir keliauti saulės pasitikti į šiltus kraštus. 

Jei kasmetinės atostogos dar toli, nepamirškite, kad bent trumpam darganotą orą ir slogią nuotaiką sau pakelti leis SPA poilsis Lietuvoje. Ypač, jei jaučiatės pavargę nuo kasdienių darbų, rutinos ir buities, o viskas, ką galite veikti, tai tik svajoti apie atostogas ir gerą poilsį! Jei taip, tuomet Jums tikrai reikia pakeisti aplinką bent dienai, kelioms ar savaitgaliui.

Screenshot 182

Smalsu, kur Lietuvoje galima pasimėgauti kokybišku poilsiu SPA?

Galime pasidžiaugti, kad, ko jau ko, bet įvairių pasirinkimų poilsiui mūsų šalyje yra daug ir tikrai netrūksta, kur galima kokybiškai atsipalaiduoti ir pasimėgauti įvairiomis SPA procedūromis. Smalsu, ką ir kodėl verta išbandyti? Tik pažiūrėkite kiek daug sveikatinančio poilsio galimybių Lietuvoje!

Screenshot 183

Štai kelios rekomendacijos:

• Kai aplanko noras ir poreikis stiprinti sveikatą pravartu apsilankyti „Eglės sanatorijoje“ Birštone, Druskininkuose arba išbandyti išskirtines gydomąsias procedūras, gydymo kursą pratęsti ir dienos centre Vilniuje.

• Arčiausiai jūros įsikūrusiame SPA centre visoje Lietuvoje – „SPA Amber Palace“, kur galėsite kartu leisti laiką prie jūros, mėgautis vienas kito draugija, skaniu maistu, atpalaiduojančiais masažais ar jaukiais pasivaikščiojimais besišnekučiuojant.

• Vos 500 metrų iki jūros, nuošaliau nuo Palangos centro įkurta „Gradiali“ sanatorija, laukia visų, kurie trokšta pasimėgauti jūros bangų mūša, pušų ošimu ir pasilepinti sveikatinimo procedūromis.

• „Grand SPA Lietuva“  – didžiausias sveikatingumo ir poilsio kompleksas, įsikūręs pačioje Druskininkų kurorte širdyje, Nemuno ir Ratnyčėlės upių santakos šlaite laukia visų, kurių ​​mintys sukasi apie kokybišką poilsį Druskininkuose. 

• Sanatorija „Versmė“, kurioje gydytojų rūpestis, terapija gamtos apsuptyje, užburiantis miško ir Nemuno kraštovaizdžio grožis sudaro idealią aplinką sveikatai atgauti ir sielai atsipalaiduoti.

Screenshot 184

Teigiami atsiliepimai, svečių grįžtamasis ryšys tik patvirtina, kad šiuose sveikatingumo centruose, sanatorijose ir gydyklos atliekamos procedūros yra atliekamos nepriekaištingai, pagal aukščiausios klasės standartus, tad išbandę vieną jų, tikrai nenusivilsite. Vis dar svarstote, kur geriausia SPA procedūromis pasilepinti? Daugiau rekomendacijų rasite čia.

Trumpas, bet kokybiškas dienos poilsis SPA

Trumpas, bet kokybiškas dienos poilsis SPA yra puikus būdas atsipalaiduoti po intensyvios darbo dienos ar įtemptos savaitės. Šiame, sparčiai besikeičiančiame pasaulyje vietos atsipalaiduoti nebūtina ieškoti toli. Mieste ar netoli miesto gausu vietų, kur galima atgauti jėgas ir palepinti kūną bei sielą. Tam skirti dienos SPA centrai tampa tobulu pasirinkimu, atitinkančiu šiuolaikinių žmonių poreikius ir suteikiančiu trumpą, bet kokybišką poilsį.

Screenshot 185

Lietuvos didmiesčiuose, tokiuose kaip Vilnius, Kaunas, Klaipėda ir kituose miestuose, galima rasti įvairių paslaugų ir procedūrų siūlančių viešbučių, gydyklų, sanatorijų ir SPA centrų. Tai leidžia miesto gyventojams trumpam atitrūkti nuo kasdienio šurmulio, rūpesčių ir rutinos, nes per daug neatsitraukiant nuo miesto gyvenimo. Dienos SPA centrai lengvai pasiekiami, integruoti į miesto infrastruktūrą, todėl nereikia vykti toli ar planuoti ilgų kelionių. Tai puikus sprendimas tiems, kurie siekia bent trumpam pabėgti nuo kasdienio streso, bet neturi laiko ar galimybių ilgai keliauti.

Screenshot 186

Kur ir kaip reikia ieškoti gerų poilsio pasiūlymų pigiau?

Turbūt sutiksite, kokybiško poilsio reikia ir norisi visiems, tik kartais papildomos išlaidos to daryti neleidžia, taip dažnai kaip norėtųsi. Skyrus laiko gerų SPA pasiūlymų medžioklei tikrai įmanoma rasti masažų ir SPA procedūrų pigiau, kai mokate ieškoti. Domina SPA poilsis, procedūros ar masažai pigiau?

Screenshot 187

Išbandykite šiuos paieškos būdus:

• Ieškodami poilsio pasiūlymų internete naudokite raktinius žodžių junginius, kaip „pigus masažas“, „SPA pasiūlymai pigiau“, „nuolaidos masažui“, „paskutinės minutės pasiūlymas SPA“ ir pan. Raktiniai žodžiai supaprastins paiešką, pasiūlymus, kuriems taikoma nuolaida pamatysite pirmiau.

 

• Atkreipkite dėmesį, kad dauguma poilsio paketų pardavėjų siūlo nuolaidų kodus masažams ir SPA procedūroms prenumeravus naujienlaiškį, prisijungus  prie lojalumo programos

 Sekite sanatorijas, SPA socialiniuose tinkluose, nes gana dažnai juose skelbiami specialūs pasiūlymai ir momentinės nuolaidos.

 

• Daug dažniau, planuojant iš anksto ir ieškant pasiūlymų, galima gauti geresnes kainas nei paskutinę minutę, tad esant galimybei – poilsį planuokite.

Screenshot 188

Kokia jūsų patirtis nuolaidų medžioklėje? Kas pasiteisinę, kas veikia? Komentaruose pasidalinkite savo patarimais ieškant poilsio už gerą kainą, jie pravers visiems, kas dabar poilsį planuoja arba apie jį svajoja. Lai poilsio paieškos būna sėkmingos!

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą