Atšilus orams daugiškiai sportui renkasi gryną orą

Atėjus šiltiems orams daugelis žmonių laisvalaikį pradeda leisti aktyviau ir fizinius užsiėmimus iš sporto salių perkelia į gryną orą. Alytaus rajono Daugų miestelio gyventojai jau nuo praėjusių metų džiaugiasi daugiafunkciu treniruokliu, kurį Alytaus rajono savivaldybė laimėjo Lietuvos olimpinio fondo drauge su partneriu „Coca-Cola“ vykdytame gyventojų sveikatingumo ir užimtumo projekto konkurse „Išjudink save“.

Treniruoklis, kuris stovi už Technologijos ir verslo mokyklos, netoli paplūdimio tapo traukos centru tiek jaunimui, tiek vyresnio amžiaus žmonėms. Čia keletą kartų per savaitę Daugų bendruomenės nariai mankštinasi, atlieka įvairiausius pratimus.

Daugiafunkcinį treniruoklį kaip alternatyvą kūno kultūros pamokoms salėje pasirinko ir Daugų Vlado Mirono gimnazija, mat šiuo metu mokykloje vykdoma renovacija ir sporto sale naudotis galimybės nėra: „Mokiniai tikrai noriai sportuoja lauke, jiems tai tarsi pramoga. Daugai yra sportiškas miestas, tiek jaunimas, tiek bendruomenė aktyviai dalyvauja sportinėse veiklose, tad šis treniruoklis mums visiems labai reikalingas“, – kalbėjo Daugų Vlado Mirono gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius.

Tai ne pirmasis treniruoklis Dauguose, prieš keletą metų savivaldybė lauko treniruoklius savo lėšomis įrengė Daugų miesto skvere.

 Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą