Alytuje startuoja inovatyvi jaunimo verslumo skatinimo iniciatyva

erslas prasideda nuo geros idėjos!

Nuo rugsėjo Alytuje startuoja unikali jaunimo verslumo skatinimo iniciatyva „Alytaus ID: verslumas” kurios pagalba yra jaunimą paskatinti siekti naujų idėjų, gebėti kūrybiškai pažvelgti į įvairias situacijas bei sugebėti sėkmingai organizuoti ir valdyti savo laiką, planus bei darbus. Verslumas, visų pirma, yra iniciatyvus ir inovatyvus mąstymas, o po to jau ir veikimas.

Jei tau yra 14 ir daugiau metų, mokaisi arba gyveni Alytuje ir kada nors susimąstei, kad gal turi gerų verslo idėjų, tačiau niekaip nežinai nuo ko pradėti? Jaunimo verslumo skatinimo iniciatyva „Alytaus ID: verslumas” kaip tik tau! 

„Alytaus ID: verslumas” programa ir eiga iki 2021 m. gruodžio 10 d.:

3 verslumo ugdymo mokymai po 8 val. savaitgaliais arba atostogų dienomis.

2 karjeros planavimo užsiėmimai po 3 val. dalyviams patogiu metu (po pamokų, vakare arba savaitgaliais).

15 konsultacinių susitikimų grupėms po 3-5 dalyvius, diskutuojant apie konkrečias “Alytaus ID: verslumas” dalyvių idėjas ir galimybes jas realizuoti. Užsiėmimai taip pat bus organizuojami dalyviams patogiu metu (po pamokų, vakare arba savaitgaliais).

Registruokis į „Alytaus ID: verslumas” ir išbandyk save verslumo pasaulyje!

Registracijos nuoroda –  https://forms.gle/oc3XV7SpBwCJuYkZA 

Registruotis galima iki rugsėjo 24 d. (imtinai).

Iniciatyva “Alytaus ID: verslumas” yra viena iš “Alytaus karjero” veiklų, kurią įgyvendina Visuomenės ir verslo plėtros institutas kartu su partneriais: Jaunimo reikalų departamentu prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, Alytaus miesto savivaldybės administracija bei Užimtumo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. 

Visuomenės ir verslo plėtros instituto informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą