Nuo šiol Veisiejų pašto skyrius naujose patalpose

Vasario 5 d. Veisiejuose buvo atidarytas atnaujintas Lietuvos pašto skyrius. Jau nuo šios dienos skyrius veiks naujose patalpose ir visų gyventojų lauks adresu: Santarvės gatvė 3, Veisiejai. Pasveikinti įkurtuvių proga Lietuvos pašto vadovus ir darbuotojus atvyko Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Salatka ir Veisiejų seniūnijos seniūnas Zenonas Sabaliauskas.

„Džiaugiuosi, kad Veisiejų pašto skyriaus darbuotojai nuo šiol dirbs atnaujintose, moderniose ir komfortabiliose patalpose, o šio krašto gyventojai galės patogiai naudotis Lietuvos pašto teikiamomis paslaugomis“ – sveikino Lazdijų rajono savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Salatka. Be to, paminėjo, kad šio pašto skyriaus įsikūrimas Veisiejų seniūnijos pastate, padėjo jį visą panaudoti bei paspartinti seniūnijos patalpų remonto ir atnaujinimo darbus.

Veisiejų pašto skyriaus darbuotojus sveikino ir šios seniūnijos šeimininkas Zenonas Sabaliauskas, kuris prisiminė pastarųjų dešimtmečių ankstesniuosius „kaimynus“ (agrarinė tarnyba, policijos komisariatas, darbo birža, bankų padaliniai ir kt.). Seniūnas linkėjo, kad naujas bendravimas būtų sėkmingas ir padovanojo dailininko J. Prakapo paveikslą, kuris buvo sukurtas pirmojo tarptautinio menininkų plenero „Veisiejų pavasaris“ metu 2001 m. Jame vaizduojamas pastatas, kuriame ir įsikūrė pašto skyrius.

Lazdijų rajono savivaldybės  informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą