Palmiros horoskopas šeštadieniui, liepos 22 d.

Šeštadienis prieštaringas, maištingas, kai norisi visko arba nieko, arba to, ko negalima. Ir tai gera proga ieškoti kompromiso, leidžiančio suderinti norus su galimybėmis, pasyvumą (kartais taikumą) su energingais, ryžtingais veiksmais.

Pasistenkite šeštadienį kuo daugiau nuveikti namuose, ką nors svarbaus atlikite artimo žmogaus (nebūtinai visos žmonijos) labui – išvysite, kaip tai sutaikys bei sustiprins jūsų ryšius. Vis dėlto tai įtemptas metas, ir bus svarbu vengti ginčų, santykių aiškinimosi, – greitai žiebsis konfliktai. Būkite saikingesni švęsdami, pramogaudami, atsargesni kelyje. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems, nepraleiskite progos taikytis. Palanku atnaujinti senas pažintis. Meilės fronte derėtų būti itin apdairiems, išrankiems. Bus sustiprėjęs nesąmoningas poreikis flirtuoti, tad užsimezgę ryšiai gali nereikšti jokių tikrų simpatijų, gilesnių jausmų. Beje, šiandien gresia plataus spektro problemos per neatsakingumą meilėje. Diena nebus tinkama aiškintis santykius, juolab juos nutraukinėti. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė. Galimi rūpesčiai dėl telefonų, kompiuterių. Ne laikas juos pirkti. Būkite atidesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Labiau pažeidžiami bus vyrai, taip pat maži vaikai. Asmenys, turintys silpną širdį, aukštą kraujospūdį turėtų labiau save pasaugoti. Ir venkite ilgo buvimo saulėje. Iš penktadienio į šeštadienį buvo palanku sapnuoti valgį (gaminti, valgyti) – turtas, galvos apdangalus – netikėti pinigai. Blogai mirusiuosius, kapines – gresia katastrofa, pinigus – apgaulės, nuostoliai, ginklus – išbandymai, liga. Blogas ženklas: jei sulūžtų peilio ašmenys, koks nors metalinis instrumentas; jei po jumis sulūžtų kėdė, lova ar laiptai – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus paukštis išteptų – gali tekti greitai atsakyti už padarytus negerus dalykus. Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – ištversite išbandymus; rasti peilį – sėkmė; jį paimti, toje vietoje numetus monetas – pergalė, noro išsipildymas; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite nereikalingo savo gyvenime; rasti pirštinę moteriai – sutikti sau skirtą vyrą.

Avinas (03 21–04 20). Šeštadienis geras tvarkymuisi namuose, sode, darže, tačiau būkite atidesni savo sveikatai – galite greičiau pervargti, susižeisti, sunegaluoti.

Jautis (04 20–05 20). Šeštadienis – džiugių susitikimų bei meilės atradimų diena, tiesa, vakaro „atradimais“ labai nesidžiaukite – tai gali būti ir laimės iliuzija.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį verta labiau nuo svetimų atsiriboti – leiskite laiką su artimaisiais, ilsėkitės, pamirškite rūpesčius. Ir būkite atidesni tėvams.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis kupinas maištingų nuotaikų, tad svarbu neįsivelti į ginčus. Ne tik šeštadienį, bet ir sekmadienį vertėtų laikytis taisyklės „Tyla – gera byla“.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienis nelabai patiks, jei vengsite atlikti susikaupusius darbus, nepaisysite pažadų sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį dažnai atsidursite draugų, net visuomenės dėmesio centre – laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai bei pagundos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nelengvas šeštadienis – likimas išbandys jūsų vidinę jėgą. Kad ir kas nutiktų, pasistenkite pergalėti save, nepasiduoti liūdesiui, susierzinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Nepervertinkite savo galimybių ir būkite atidesni draugų įspėjimams, patarimams. Šeštadienį jų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo problemas su mylimu žmogumi, su vaikais bus svarbi. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, su sutuoktiniu.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį dalykiniai reikalai, įsipareigojimai draugams, giminaičiams neleis ramiai ilsėtis, gali sutrukdyti net meilės pasimatymui. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienis puikus, palankus susitikimams su žmonėmis, kurių nuomonę jūs gerbiate. 

Vandenis (01 20–02 18). Nors pakaks rūpesčių, tačiau nepasiduokite įtampai, nerimui – ypač šeštadienį būsite linkę pergyventi dėl dalykų, kurių negalite įtakoti. 

Žuvys (02 19–03 20). Galite imti įtarinėti sutuoktinį dėl kažkieno neatsakingai mesteltos užuominos, melagingos paskalos ar todėl, kad esate pervargę ir norite daugiau dėmesio, jausmų, nei paprastai gaunate iš savo išrinktojo. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą