Į negeras nuojautas atsižvelgti verta

Naujų darbų pradžiai diena netinkama. Verta užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais. Kad ir kuo užsiimsite, būtina atida – ne viskas bus taip, kaip jums atrodo, kaip pateikiama, tvirtinama. Apgaulingas metas: situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. O štai į negeras nuojautas atsižvelgti verta – intuicija neapgaus, galite užuosti, kas negerai. Reikalams, ypač juridiniams, finansiniams, tvarkyti nėra geras laikas. Sudėtinga bus ir tiems, kurie turi reikalų su užsieniečiais, kam reikės išvykti ar tvarkyti kelionių dokumentus. Šiandien neverta gundytis finansiniais pasiūlymais, ypač gautais iš įtakingų asmenų ar užsieniečių, beje, nesigundykite avantiūromis, nepažeidinėkite įstatymų – nepavyks nuslėpti tiesos. Netinkama diena bylinėtis, aiškintis teisybę, pasirašyti sandorius, pereiti į naują darbo vietą – tai bus nuostolinga ir pakenks jūsų prestižui. Beje, nedera aiškintis santykių ne tik su viršininkais, biurokratais ar tiesiog atsakingais asmenimis – ne laikas ginčams, skandalams ir namuose. O jei yla iš maišo ir išlįs, nesidžiaukite – patys ja galite susižeisti. Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo labiau reikšmingi moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus, laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas, nepatartinos rizikingos ar tolimos kelionės.

Avinas (03 21–04 20). Neįsivelkite į finansines avantiūras – jums stigs atsargumo, pervertinsite savo galimybes. Ne laikas ir mėginti laimę širdies reikaluose: nebus sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus. Pats nepalankiausias rytmetys iki 9 val. 10 min.

Jautis (04 21–05 20). Reikalai strigs vietoje. Nieko baisaus – antrą mėnesio pusę turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. Gresia nelabai malonūs pokalbiai su jūsų darbdaviu, skolininkais, šeimos nariais. Nepalanku aptarinėti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamosios vietos pakeitimu.

Dvyniai (05 21–06 21). Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams, ypač bendraudami su mylimu žmogumi, sutuoktiniu arba savo kreditoriumi, šefu, nes tik tuščiai laiką sugaišite ar net susipyksite. Būkite atidūs asmeniniams daiktams, dokumentams – kai kas svarbaus ir reikalingo gali pasimesti. Labiau pasisaugokite vagių bei pagyrūnų (patys irgi venkite girtis bei žadėti).

Vėžys (06 22–07 22). Nesitikėkite sulaukti pagalbos iš įtakingų draugų, rėmėjų, užsieniečių. Tad pasiruoškite veikti savarankiškai, o kai rasite išeitį, pagalba tikrai atskubės. Nors gali taip atsitikti, kad teks įrodinėti, koks esate geras draugas, giminaitis, darbuotojas ir pan., bėgti kitiems į pagalbą palikus savo reikalus.

Liūtas (07 23–08 22). Nepriimkite jokių atsakingų sprendimų, jei teks mokėti pinigus, pasirašinėti atsakingą dokumentą. Nebūkite agresyvūs sutuoktinio atžvilgiu, kita vertus, nesitikėkite, kad ir į jūsų malonų dėmesį ar dovaną bus sureaguota adekvačiai.

Mergelė (08 23–09 22). Galite nukentėti, patirti nuostolių. Nieko naujo nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas. Jei kiltų nepasitenkinimas santuoka, sutuoktiniu, neskubėkite aiškintis santykių, juolab išeiti iš namų: tai laikinas impulsas, kurio vėliau gailėsitės.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nelemto atsitiktinumo diena – nebūkite dėl nieko tikri, viskas gali apsiverti aukštyn kojomis. Ryte tuo galite įsitikinti, jei mėginsite tvarkyti reikalus ar dėl ko nors susitarti 9 val. 10 min. Beje, ne laikas šiandien painioti draugiškų bei valdiškų santykių.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite kitiems neprimesti savo nuomonės bei įsitikinimų (ideologinių, moralinių) – galite išprovokuoti konfliktą, ypač jei su mylimu žmogumi ar su partneriais, šefu, tėvais aptarinėsite savo finansinius reikalus. Nepatartina ko nors mokyti, reikšti savo nuomonę ar ginčytis su pareigūnais (bauda tik dar labiau padidės). Blogas laikas kelionėms, ypač komandiruotėms bei įvairiems kontaktams su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 21). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei tikitės. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni. Ne laikas skolinti pinigus ar kur nors investuoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sudėtinga, nervinga diena – iš jūsų gali būti pareikalauta itin daug. Tačiau pagalbininkų ieškoti neverta – viską atlikite patys. Gauta informaciją apie pinigus, pelną tikriausiai bus apgaulinga ir nepasitvirtins.

Vandenis (01 20–02 18). Labiau paisykite partnerių nuomonės, ypač susijusios su finansiniais dalykais. Tačiau geriau visai nepriimti sprendimų sprendžiant finansinius klausimus bei meilės srityje: jie gali tapti nuostolių ar nusivylimo priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs sutuoktinio atžvilgiu. Beje, neskubėkite išeiti ar išvaryti savo antrosios pusės, jei apėmė pavydas, apniko įtarimai, – tai gali būti klaida.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite nesuirzti dėl nesklandumų darbe, nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite linkę sureikšminti tariamus kitų nusižengimus, tad venkite moralizuoti (ypač ryte). Būtinas didelis atsargumas dirbant su pinigais bei dokumentais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą