Savivaldybės vadovai apsilankė įmonėje „Arpolis”

Meras Algirdas Vrubliauskas, administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė apsilankė Genių kaime įsikūrusioje išskirtinių baldų architektūros kompanijoje „Arpolis“.  Ši įmonė, gaminanti aukščiausios kokybės skandinaviško stiliaus baldus, Alytaus rajone veikia nuo 2006 m.

Savivaldybės vadovai domėjosi gaminama produkcija, įmonės veikla, naujais projektais, kalbėjosi su darbuotojais. Meras Algirdas Vrubliauskas po susitikimo pasidžiaugė, kad šioje įmonėje daugiau kaip 30% darbuotojų yra Alytaus rajono gyventojai.

Įmonės savo projektus vykdo ne tik čia, Alytaus rajone, bet ir Belgijoje, Danijoje, Švedijoje. Vienas  iš įmonės savininkų – Stasys Gocentas sako, kad per daugiau kaip 15 veiklos metų „Arpolis” įgyvendino  apie  4000  įvairių gamybos projektų. 

„Gaminame baldus tik iš natūralios, kokybiškos žaliavos, niekuomet nesirenkame trumpalaikių, pigesnių sprendimų. Mūsų įmonėje svajoja dirbti daugelis interjero dizainerių, projektuotojų, konstruktorių, gamybos meistrų, nes tai šeimyniška, komandos dvasia alsuojanti,  bet kartu – dideles profesines ambicijas padedanti realizuoti bendrovė“,– teigia. S. Gocentas. 

„Arpolio” direktorė Neringa Mozūrė susitikimą  su Alytaus rajono savivaldybės vadovais vertina itin pozityviai, džiaugiasi, kad meras A. Vrubliauskas, administracijos direktorė G. Jociunskaitė rūpinasi ne tik savo rajono žmonėmis, bet ir klausia, kaip sekasi verslui, kuo savivaldybė gali padėti įmonei.

„Mūsų prašymas – kad savivaldybė suderintų su vežėjais klausimą dėl autobusų stotelės  prie mūsų įmonės. Tai mums būtų parama pritraukiant darbuotojus ir gerinant jų atvykimą į darbą“,– paklausta, kokios pagalbos norėtų iš savivaldybės, sakė N. Mozūrė.

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą