Neužstatykite vaikų išlaipinimo stotelių

Prasidėjus rugsėjui prie daugelio miesto švietimo įstaigų rytais rikiuojasi automobiliai, kuriais vaikai atvežami prie mokyklos. Labai prašome vairuotojų atkreipti dėmesį į atitinkamus kelio ženklus, pažyminčius trumpalaikio sustojimo vietą ir šių gatvių atkarpų neužstatyti savo automobiliais. 

Atkreipkime dėmesį į nedidelį žalią ženklą ir raskime kitą vietą savo automobilio parkavimui. Juk žinome, kad palikti automobilį autobuso stotelėje nėra gero tono ženklas. Tad palikime laisvas ir tėvelių stoteles. 

Šio prašymo dažniau paragins laikytis ir Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus specialistai, kurie kartas nuo karto patikrins, ar tėvams aktualiu laikų šios stotelės nėra užstatomos kitų vairuotojų automobiliais. 

Dvi vaikų išlaipinimo stoteles šiais metais savo lėšomis prie Volungės ir Šaltinių progimnazijų įrengė ir miestui padovanojo bendrovė „Parama“. Prie Vidzgirio progimnazijos stotelė įrengta savivaldybės lėšomis. Jau anksčiau stotelės įrengtos prie „Sakalėlio“ ir Senamiesčio pradinių mokyklų, „Drevinuko“ mokyklos-darželio, Dzūkijos mokyklos ir Adolfo Ramanausko – Vanago gimnazijos. 
Planuojama, kad tokios vaikų išlaipinimo stotelės bus įrengtos prie visų ugdymo įstaigų.  


AMS, Komunikacijos skyriaus informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą