Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 28 d.

Savaitgalis – moteriškos energijos vyravimo metas, kai nereikia skubėti, kai svarbu viską daryti gražiai ir su malonumu. Šeštadienis tinkamas įvairiems namų darbams atlikti, buitinėms problemoms spręsti. Džiaukitės paprastais, žemiškais dalykais – skaniai valgykite, pirkite gražius daiktus, šventines dovanas, sugalvokite ką nors mielo artimiesiems nudžiuginti. Pasirūpinkite gyvūnais, daugiau laiko su jais praleiskite – ši diena susijusi su gyvūnų globa. Net jei savo neturite, paaukokite ką nors gyvūnų prieglaudai.

Tiesa, antra šeštadienio pusė gana sudėtinga – 15 val. 26 min. prasideda kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Jis tęsis iki sekmadienio pavakarės – bus svarbu išlikti ramiems ir geranoriškiems, nors artėjant Mėnulio užtemimui tai bus sunkiai įmanoma.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo gerai regėti ugnį, ryškią šviesą – apsauga, pagalba; būti su kailiniais, kepure – sėkmė, artimųjų rūpinimasis; moterims žuvį išvysti – laimė šeimoje (nėščiai – nuostabus vaikas). Blogai plaukti – papulsite į priklausomybę; būti nuogam – neturtas, vienatvė. Pamesti raktus, būti svetimuose namuose – prarasti apsaugą. Būti savuose namuose, ant savo namų stogo, raktus turėti – apsaugos įgijimas. Knygą skaityti, ką nors rašyti – nauja pažintis (merginai – susitikimas su sau skirtuoju).

Blogas ženklas: jei jus užpultų naminis gyvūnas, išvysti katastrofą.

Geras ženklas: sutikti daug gyvūnų, jei šalia jūsų tūptų paukščiai.

Avinas (03 21–04 20). Likite saikingi, pasisaugokite finansinių provokacijų šeštadienį.

Jautis (04 21–05 20). Atsidursite dėmesio centre – laukia įdomūs susitikimai, intriguojantys pasiūlymai. Neskubėkite priimti galutinio sprendimo – ne visos viltys pasiteisins.

Dvyniai (05 21–06 21). Nelengvas šeštadienis, tačiau pasistenkite pergalėti save, nepasiduoti liūdesiui.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienis bus slegiantis, jei vengsite atlikti susikaupusius darbus, nepaisysite pažadų sutuoktiniui.

Liūtas (07 23–08 22). Draugų įtaka, patarimai, pagalba, ypač sprendžiant bendravimo su mylimu žmogumi ir vaikais problemas, bus lemtinga. Jie padės geriau suvokti jūsų jausmus, santykius su mylimu asmeniu, sutuoktiniu. Tik neskubėkite daryti išvadų, apsispręsti, nes būsite pernelyg nepatiklūs, įtarūs.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį dalykiniai reikalai, įvairūs įsipareigojimai artimiesiems, draugams neleis ramiai ilsėtis, gali sutrukdyti net meilės pasimatymui. Tačiau turite rasti bent minutę laiko, kad paliudytumėte savo jausmus sutuoktiniui ar mylimam asmeniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors rūpesčių pakaks, nepasiduokite įtampai, nerimui. Kai nustosite nervintis, pastebėsite, kad situacija gerėja.

Skorpionas (10 24–11 22). Galite imti įtarinėti sutuoktinį dėl kieno nors mestelėtos užuominos, melagingos paskalos ar todėl, kad esate pervargę ir norite daugiau dėmesio, jausmų, nei paprastai gaunate iš išrinktojo (-osios). Vis dėlto labiau pasikliaukite antrąja puse – tai puikus būdas pademonstruoti savo atsidavimą.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienis geras tvarkytis namuose, tačiau būkite atidesni ir savo sveikatai – galite greitai pervargti. Taupykite pinigus – būkite apdairesni, taupesni.

Ožiaragis (12 22–01 19). Džiugių susitikimų ir meilės atradimų dienos, tiesa, šeštadienio vakaro atradimais labai nesidžiaukite – tai gali būti tiktai laimės iliuzija.

Vandenis (01 20–02 18). Nepatartina planuoti kelionių, nebent pas tėvus. Savaitgalį leiskite su artimaisiais – jie turi būti svarbiau už draugus. Šeštadienis palankus buitiniams reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Pasistenkite matyti tik šviesiąją gyvenimo pusę, tai bent jau padės išvengti ginčų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą