Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 21 d.

Pirmadienis – sunkiai prognozuojamas laikas, kai galimi nenumatyti trikdžiai, planų suirimas. Pirmą dienos pusę palanku ieškoti senų klaidų ir jas taisyti. Netinka imtis ko nors naujo ar ko nors keisti. Naujus darbus po 12 val. galima pradėti, jei tai esate darę ir anksčiau.

Šiomis dienomis būkite atsargesni su elektra, atidesni dirbdami su elektros prietaisais, kompiuteriais. Nepalanku juos įsigyti.

Pirmadienį 1 val. 8 min. Merkurijus įeis į Ožiaragio ženklą ir juo judės iki kitų metų sausio 12 d. Kai Merkurijus Ožiaragyje, bendravimas tampa oficialesnis, dalykiškesnis, racionalesnis, tad neišvengiamai ir santūrus. Emocijos nebetrukdo protui, tad sprendimai priimami šalta galva. Kritiškiau imama vertinti ir svetima nuomonė. Greičiau išryškėja diletantiškumas. Tai geras laikas profesinėms žinioms tobulinti, dalykiniams kontaktams užmegzti ir plėtoti.

Pirmadienį 12 val. 3 min. Saulė įeis į Ožiaragio ženklą. Prasidės ypatingas metas, kai Žemė metų kelyje labiausiai priartėja prie Saulės, – tai suteikia ypatingo aiškumo mintims, giedrumo širdžiai. Ima ryškėti ir galutinai formuotis svarbiausi tikslai, kertinės nuostatos. Šis metas itin palankus siekiantiems karjeros – derėtų priimti svarbius ilgalaikius sprendimus, atsisakyti visko, kas trukdo pasiekti užsibrėžtą tikslą. Tinkamas laikas svarbiems dalykiniams sprendimams.

Kai Saulė Ožiaragyje, stiprėja atsargumas, kritiškumas naujų žmonių ir idėjų atžvilgiu. Asmeniniam gyvenimui skiriama mažiau laiko, santykiai su aplinkiniais tampa oficialesni, bet taktiškesni.

Iš sekmadienio į pirmadienį gerai sapnuoti paukščius, gėlą vandenį, šaltinį, šulinį, plaukti švariame vandenyje. Nešvarus vanduo – liga; danties netekti – artimo žmogaus mirtis; miške būti, pasiklysti jame – baimė; ugnis – saugokitės apgaulių.

Blogas ženklas: batą suplėšyti – apsaugos praradimas; jei ugnis ar šviesa gestų be priežasties – nelaimės, nuostoliai, nužiūrėjimas; jei purvu aptaškytų – gėda; skinti gėles, medžio, krūmo šaką nulaužti.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymo požymis; jei ant galvos užkristų medžio šakelė, lapas, žiedas, gauti vaisių dovanų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas atidėtiems, skubiems reikalams tvarkyti, geras bendrauti, nedidelėms kelionėms; palankios ryškios, vaiskios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienį nereikėtų priimti svarbių sprendimų tiek dėl veiklos, tiek dėl asmeninio gyvenimo.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite nieko blogo negalvoti ir negirdėti apie artimą žmogų, nes paskalos pasirodys panašios į tiesą – keičiantis informacija veiks sugedusio telefono efektas. Atidžiau vairuokite.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis tinkamas svarbesniems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis tinkamas darbo pokalbiams, trumpalaikiams susitarimams.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 22). Vykdykite įsipareigojimus mylimam žmogui, sutuoktiniui, o naujų prisiimti nederėtų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atidesni sveikatai. Nieko svarbaus ir sudėtingo neplanuokite pirmadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis sąlygiškai sėkmingas, tiesa, būkite pasiruošę, kad dėl kieno nors kaltės gali tekti keisti planus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus šeimos reikalams, tinka tvarkyti tuos, kurie susiję su kėlimusi į naują gyvenamąją vietą.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis itin apgaulingas – venkite rizikuoti.

Žuvys (02 19–03 20). Gresia traumos per neatidumą, skubėjimą. Ir neskubėkite išlaidauti – ne laikas vertingiems pirkiniams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą