Palmiros horoskopas šeštadieniui, gruodžio 25 d.

Iškilmingąjį šeštadienį taps itin svarbu pozityvumas mąstant, pagarba kalbant – tai darnos sąlygos pagal senąjį principą: „kilni mintis, kilnus žodis, kilnus veiksmas“ (Avesta). Diena nebus palanki kelionėms, susitikimams, bendravimui. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių. Išlieka didesnė traumų (ypač rankų), avarijų keliuose tikimybė.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį nebuvo susiję su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais. Tačiau geriausia buvo nieko nesapnuoti.

Blogas ženklas: jei netyčia kas vandeniu aplietų ar sulyti – jūsų paslaptis gali išaiškėti, patiems netyčia vandenį palieti – paskalos apie jūsų artimuosius, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų, blakstiena iškristų – saugokitės apgaulės, jei batas suplyštų – draugo išdavystė, artimo žmogaus priešiškumas.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – turtas, pinigai.

Avinas (03 21–04 20). Nebūkite karštakošiški, nedarykite rimtų išvadų šeštadienį, kad ir ką išgirsite iš artimo.

Jautis (04 21–05 20). Jei sprendžiate meilės problemas, nesiaiškinti jų su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu šeštadienį.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį leiskite namuose: uždarame šeimos rate pajusite tikrą kalėdinę dvasią. Tiesa, šeštadienis taps nesmagus, jei nemokėsite laiku liežuvio prikąsti. Apdairiau vairuokite automobilį, nevažinėkite be bilietų visuomeniniu transportu.

Vėžys (06 22–07 22). Šeštadienį nerizikuokite kelyje, ne pats geriausias laikas ir pažintis užmegzti. Venkite ginčų su antrąja puse, artimaisiais.

Liūtas (07 23–08 22). Šeštadienį, ypač prie vaišių stalo, palankus saikas.

Mergelė (08 23–09 22). Šeštadienį siekite rasti aukso vidurį vertindami save, savo porą bei jūsų santykius. Šios šventės gali nulemti, kaip toliau susiklostys santykiai su mylimu žmogumi, su sutuoktiniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Šeštadienį verta praleisti uždaroje šeimyninėje aplinkoje, diena žada tam tikrų problemų, kurios kaip netikėtai užgrius, taip ir staigiai išnyks (jei jų nesureikšminsite).

Skorpionas (10 24–11 22). Šeštadienį gali tekti sutrikti dėl netikėtų naujienų bei keisti planus.

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienį geriau mažiau reikšti savo nuomonę.

Ožiaragis (12 22–01 19). Šeštadienį gali pasirodyti, jog svajonės ima pildytis... Vis dėlto nebūkite tokie užtikrinti – tai dvilypės dienos: sėkmė ir pavojai, pralaimėjimai, traumos, nelaimės.

Vandenis (01 20–02 18). Ko gero, vienintelė šeštadienio problema gali tapti saiko praradimas švenčiant, o gal ir norint jums svarbiam asmeniui padaryti gerą įspūdį.

Žuvys (02 19–03 20). Ypač šeštadienis taps nervingas, nemalonus, jei nevengsite ginčų su savo pora, tėvais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą