Palmiros horoskopas sekmadieniui, gegužės 1 d.

Sekmadienio nuotaikos pakilios, ir tai geras laikas svajoti apie gražius dalykus, linkėti darnos, gausos, sveikatos, sveikinti, švęsti. Tik būkite saikingesni, atsargesni, kad ir kuo užsiimsite. Stigs atidos, tad neskubėkite. Sekmadienio rytas palankus pasitikrinti, ko jums reikės ateinantį mėnesį. Kokio maisto, kokios aprangos, kokio užsiėmimo laisvalaikiu, kokio bendravimo, kokių žinių ir pan.?

Savaitgalį bus didesnė nesusipratimų, apgaulių, sukčiavimo, vagysčių, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Būkite atidesni kelyje. Labiau pasaugokite galvą, rankas. Būkite atidesni maisto kokybei – gali sutrikti virškinimas, labiau tikėtini ir apsinuodijimai. Sapnai iš šeštadienio į sekmadienį reikšmingi tie, kuriuose matėte giminaičius, draugus. Sapnus derėtų suprasti tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei šuo užpultų – nemalonumai, katė apdraskytų – katastrofa, jei plaukai labai veltųsi, rasti lėlę be galvos ar nutrauktą lėlės galvą – nužiūrėjimo, kitokios neigiamos aplinkinių įtakos požymis.

Geras ženklas: netyčia būti sulytam, sušlapti – laimė, sėkmė, rasti monetą, ypač herbu į viršų – sėkmingas problemos sprendimas, jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna.

Avinas (03 21–04 20). Sekmadienį norėsis bendravimo, tačiau geriau atsiriboti nuo svetimų – kalbėkitės su artimaisiais, aplankykite giminaičius.

Jautis (04 21–05 20). Sekmadienį galite pernelyg imti išlaidauti – verčiau pasaugokite pinigus. Gimtadienį švęsti geriau tik su artimaisiais bei saikingai.

Dvyniai (05 21–06 21). Likite atsargūs bei atidūs sekmadienį.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadieniui patartinas uždaresnis bendravimas, ramus poilsis.

Liūtas (07 23–08 22). Sekmadienis visai kitoks, tiesa, jei mokėsite pasirinkti su kuo bendrauti.

Mergelė (08 23–09 22). Aplinkos pakeitimas, susitikimas su seniai matytais žmonėmis bus naudingas. Tik niekur neskubėkite, nepervertinkite savo galimybių ir nesiveržkite kitų mokyti!

Svarstyklės (09 23–10 23). Vis dėl to sekmadienį pavyks atsipalaiduoti, ypač jei išvyksite pasisvečiuoti pas artimus žmones, giminaičius.

Skorpionas (10 24–11 22). Sekmadienis ramesnis, ir tai gera proga stiprinti ryšį su antrąja puse.

Šaulys (11 23–12 21). Sekmadienį pasistenkite labiau pasitarnauti artimiesiems, antrajai pusei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį gera proga mokytis džiaugtis net ir mažmožiu.

Vandenis (01 20–02 18). Branginkite santykius su tėvais. Būkite atidesni mamai.

Žuvys (02 19–03 20). Sekmadienį daugiau bendraukite su artimaisiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą