Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 19 d.

Iš esmės mąstysite bei situaciją vertinsite teisingai. Tačiau tai neturės nieko bendra su šio penktadienio realybe: jūsų norai neatitiks esamų sąlygų, tad kai tik mėginsite kažko konkretaus imtis, susidursite su idėjų bei realybės konfliktu. Liaudyje tai diagnozuojama pagal posakį: „gerais norais kelias peklon grįstas“.

Tai bloga diena piniginių, turto reikalų tvarkymui. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į avantiūras, ypač siekdami plėsti veiklą ar tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Derėtų vengti atsakomybės už kitų apsisprendimą: ne laikas patarinėti, mokyti tiek finansiniuose reikaluose, tiek asmeniniuose santykiuose (nesikiškite į kitų meilės reikalus) – apsiriksite. Netinka pirkti brangius daiktus, leisti, investuoti, skolinti pinigus. Tiesa, tinka nebent aukoti savo lėšas, turtą labdarai.

Moterims ši diena itin sudėtinga. Tai nepalankus metas ir įsimylėjėliams. Tarp porų tikėtini nesutarimai dėl pinigų, atostogų, švenčių, pramogų planavimo. Nepalanki diena ne tik romantiškiems pasimatymams bei pažintims, bet ir pramogavimui, šventimams. Didesnė nuostolių, baudų, apsinuodijimų tikimybė. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas. Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas. Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių. Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, įvairiems susitikimams, kelionėms; šeštadienį palankūs pilkšvi, žalsvi, žydroki atspalviai, vengtinos ryškios spalvos, ypač raudina; sekmadienį palankūs ryškūs tonai, vengtinos tamsios, niūrios spalvos, ypač mėlyna, juoda; pirmadienį palankios neryškios spalvos, melsva, sidabrinė, vengtina geltona, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį nesigailėkite dėl to, kas negrįžtamai prarasta – galvokite apie ateitį. Ir mažiau svajokite – viskas, kas nerealu, bus nuostolinga. Tardamiesi, žadėdami būkite tikri, kad tai tikrai galėsite įgyvendinti. Atidžiau kelyje.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį neverta vaikytis tiesioginės, konkrečios naudos – bus sunku teisingai susiorientuoti finansiniuose klausimuose, galite pervertinti ir savo galimybes. Neatidumas sutuoktinio poreikiams, o ypač jausmams – neatleistina klaida. Rizika vairuojant brangiai kainuos. Pasisaugokite vagių bei liežuvautojų. Vakarą geriau praleisti namie – viešnagės, ypač moterims, gali atnešti problemų.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį pirmas įspūdis, staigūs, ūmūs sprendimai, ko gero, neapgaus, tad pajutę antipatiją, nerimą geriau su žmogumi nebendraukite, nesiimkite jums siūlomo dalyko. Ir nerizikuokite savo reputacija bei mažiau įtarinėkite mylimą žmogų.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis sudėtingas – galite pasijusti bejėgiai prieš gautas naujienas, susiklosčiusią situaciją darbe, namuose. Kad taip iš tiesų neatsitiktų, bus svarbu nuo visko atsitraukti iki kitos savaitės pradžios, kuomet pasijusite tvirčiau. Tad šiandien nesiimkite nieko spręsti, aiškintis – dar labiau reikalą galite sugadinti. Ypač antrą dienos pusę nepalanku kur nors vykti.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį nekurkite planų (ypač finansinių) – vis vien teks juos perdaryti. Netikėti likimo kaprizai gali sugriauti jūsų ketinimus veikloje. Vis dėlto, jei šiandien nieko nespręsite, nekeisite, nieko nesugadinsite. Vakaras nepalankus viešnagėms, kelionėms. Ne laikas įsimylėti, prisipažinti meilėje, kovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį būkite itin atidūs atlikdami užduotis – galite padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų karjerai, atneš nuostolius. Patartina nepriimti jokių svarbių sprendimų šeimoje bei naujų įsipareigojimų veikloje. Vakare venkite megzti naujas pažintis. Beje, galite nukentėti per draugus pramogaudami, keliaudami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį galite nepastebėti apgaulės ar pavojaus, ypač jei bendrausite su įtakingais ar mažai pažįstamais asmenimis, užsieniečiais arba dalykiniais partneriais. Tačiau ir patys galite suklysti, norimus dalykus įžvelgdami ten, kur jų nėra. Vakare itin nepalanku aiškintis meilės santykius. Nepatartina svečiuotis pas draugus.

Skorpionas (10 24–11 22). Mažiau vilkitės naudos bei sėkmės iš šiandien gautų pasiūlymų, ypač iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus: arba nejusite pavojaus, arba tuščiai nerimausite.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį būkite atidesni savo sveikatai bei darbo kokybei. Na, ir nieko neteiskite – juk klysta visi, negalvokite, kad jūs išimtis. Ir nieko rimto nesiimkite – vėliau vienaip ar kitaip teks koreguoti šios dienos sprendimus bei veiksmus. Būkite nuoširdesni sutuoktiniui, be reikalo neįtarinėkite (kita vertus, būtent šiandien gali atsiskleisti tikroji sutuoktinio neištikimybė).

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienis – nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę verta atidėti kitai dienai. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų – ypač kolegas bei artimuosius būsite linkę neteisingai kaltinti. Labiau pasaugokite sveikatą. Ir likite ištikimi bei atsidavę savo porai.

Vandenis (01 20–02 18). Nors šiandien galimos nemalonios staigmenos, bet jūs sugebėsite rasti tinkamą išeitį. Draugais, ypač įtakingais, labai nepasikliaukite – dėl vienokių ar kitokių priežasčių jie gali jus suklaidinti, supainioti. Jūsų sąžiningumą gali patikrinti mylimas žmogus.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis – ne pati geriausia diena tvarkyti skubius reikalus. Nusivylimai laukia ir tų, kas pervertins savo galimybes bei pernelyg daug užsibrėš. Nepatartina tvarkyti piniginius, taip pat su nekilnojamuoju turtu, kraustymusi į kitą vietą susijusius reikalus. Vakarą patartina praleisti namie.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą