Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 12 d.

Pirmadienis apskritai labai įtemptas ir konfliktinis bei pavojingas.

Venkite šiomis dienomis ne tik piktų minčių, bet ir įkyrių, nemalonių, o taip pat svetimų asmenų – provokacijų pakaks.

Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų, vagysčių, avarijų tikimybė. Būkite atsargesni su karštais daiktais, skysčiais, su ugnimi, degiomis, sprogiomis medžiagomis, su aštriais metaliniais įrankiais, ginklais. Nelaimės per godumą ar skubėjimą, konkurencijos jausmą... Džiaukitės tuo kas esate, ką turite, ko pasiekę ir nenorėkite, kad būtų kaip pas kitus: geriau, greičiau, šauniau! Norintiems išvysti tikrą pranašišką sapną rekomenduojama nuo sekmadienio pusiaudienio nieko nebevalgyti (nebent sultis, žolines arbatas gerti), o prieš miegą sau užduoti konkretų jus dominantį klausimą – galite tiksliai išvysti ateities vaizdą. Sapnas gali pildytis ir iš karto, ir labai negreit. Abstraktūs, fantastiniai sapnai iš sekmadienio į pirmadienį bus tušti, nereikšmingi. Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač pinigus, raktus, jei akmuo iš žiedo iškristų, jei kišenė prakiurtų, išeinant iš namų sutikti žmogų tuščiu kibiru. Geras ženklas: rasti žiedą, papuošalą, pinigų, išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais, pilnu kibiru.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbių (ypač finansinių) reikalų tvarkymui.

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis žada rūpesčių darbe – geriau tądien nepakliūti viršininkui į akis...

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienį geriau nespręsti biurokratinių problemų. Tai sudėtinga diena tiems, kieno veikla susijusi su kelionėmis, su užsieniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis sudėtingas, konfliktinis. Didelė nelaimingų atsitikimų, traumų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis – ginčų, nesutarimų metas, kai svarbu mokėti patylėti, nusileisti.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis įtemptas – problemos dėl transporto ar darbo technikos gedimo, įtampa darbe. Būkite atidesni sveikatai. Gresia traumos.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienį jūsų nuotaikos taps pakilesnės, tiesa, tai nereiškia, kad galite veltis į avantiūras, ypač romantiškas...

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienį bus didesnė autoavarijų, vagysčių, nuostolių, praradimų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį venkite ginčų, pasisaugokite liežuvautojų, vagių ir būkite atsargesni kelyje.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis netinkamas piniginių, turto reikalų tvarkymui – tai nuostolių metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis nors įtemptas, tačiau tinkamas skubių reikalų tvarkymui. Tiesa, nesivelkite į ginčus bei nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis įtemptas.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis žada ne pačias maloniausias staigmenas darbe... Būkite atidesni su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą