Palmiros horoskopas penktadieniui, spalio 21 d.

Penktadienis daug ramesnis. Diena palanki teoriniam problemų sprendimui ir praktiniams veiksmams. Verta daugiau bendrauti, aptarinėti jums svarbius reikalus. Likite atidūs išgirstiems dalykams, – galite gauti vertingą patarimą, pranašišką pastabą – pamokymą.

Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – dėl artėjančio Saulės užtemimo įtakos galimos neatidumo klaidos. Būtina didesnė atida dirbant su dokumentais, juos pasirašinėjant. Šiandien svarbu vykdyti savo pareigas, taip pat paklusti, nusileisti. Gera proga taikytis.

Nepalanku vykti į keliones. Negerai pyktis. Netinka badauti. Gera proga romantiškai vakarienei. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai – vandenį, maistą. Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, nukristi, ypač į purvą. Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose duoną ar pyragą kepti. Žvilgsnis į priekį: savaitgalio (ypač šeštadienio) nuotaikos romantiškos, puikios atsipalaidavimui, ramiam poilsiui; šeštadienį patartini sidabriniai, žydri tonai, vengtinos ryškios spalvos, juoda; sekmadienį palankūs balti, geltoni, auksiniai tonai, vengtinos tamsios spalvos, juoda – itin; pirmadienį palankūs ryškių spalvų deriniai, vengtini pilki tonai, monotoniški deriniai, taip pat raudonai ruda.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo gali netikėtai nusišypsoti laimė. Gera proga ieškoti veiklai patalpų.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienis sėkmingas, tiesa, įvykių neskubinkite – tai, ką šiuo metu svarstysite, kam ruošitės, bus perspektyvu. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienis netinkamas dideliems užmojams – ne laikas demonstruoti ambicijas (atidėkite tai kitai savaitei). O kol kas tenkinkitės tuo, ką turite, ir pasistenkite tai išlaikyti.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį galite apie save sužinoti svarbius, jums reikalingus dalykus. Net jei tai bus kritinės pastabos – įsiklausykite: pats laikas kai ką pakeisti savyje. Tądien gauti pasiūlymai bus naudingi, bet ne iškart.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį netikėtai galite suvokti tai, kas tiek laiko buvo neįveikiama mįslė. Gera diena tiems, kieno įdirbis nemenkas – gausite užtarnautą atlygį. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį būsite pajėgūs įveikti kliūtis bei pakreipti įvykius, santykius su artimaisiais, draugais taip, kaip norisi. Tinka su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo perspektyvas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį niekur nesiveržkite – pajuskite, ką gyvenimas liepia, ko iš jūsų nori, ką jums pataria? Veikti suspėsite – neišgyvenkite, jei ne viską padarysite. Vakarą geriau praleisti namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį įtampa ims sklaidytis, ir tai gera proga pakoreguoti reikalus bei bendravimą tiek su savais, tiek su svetimais.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienis – gerų pasiekimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų. Kelionės ar viešnagės metu galimas romantiškas nuotykis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį pajusite, kad esate mylimi ir visiems reikalingi. Išgirsti pamokymai bus vertingi, dalykiniai pasiūlymai naudingi. Tinkamas laikas pasikalbėti su šefu, susitikti su žmonėmis, su organizacijomis, galinčiomis turėti įtakos jūsų sėkmei.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis kiek įtemptas – gali net kilti pagunda manyti, jog viskas veltui, jog jūsų niekas nesupranta... Vis dėlto dabar svarbu patiems parodyti didesnį dėmesį artimiesiems, sutuoktiniui bei kolegoms, dalykiniams partneriams.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį verta taisyti ne tik darbo, bet ir bendravimo klaidas. Tinkamas laikas susitarimams. Tai palankus metas taikymuisi. Būkite atidesni antrajai pusei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą