Palmiros horoskopas sekmadieniui, gruodžio 18 d.

„Namuose ir sienos padeda“ – šia taisykle verta vadovautis sekmadienį, per kurį patartina daugiau laiko praleisti namuose: skirkite šią dieną šeimai, ir viskas kuo puikiausiai susiklostys. Nepatartina kur toli išvykti.

Sekmadienis itin džiugus bus moterims. Diena puiki šeimos šventėms. Tinka rinkti dovanas patiems mylimiausiems, artimiausiems žmonėms. Ir pasistenkite nieko neįžeisti bei tuščiai negaišti laiko. Palankus metas romantiškiems pasimatymams (tiesa, ne santykių aiškinimuisi). Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Medžiai, kelionė, kelias – norų išsipildymas, geros permainos, sėkmė. Mirusieji giminaičiai – apsauga. Blogai kirpti plaukus, matyti savo iškreiptą atvaizdą veidrodyje – saugokitės apgaulės, regėti stiklinius daiktus – liga, klasta.

Blogas ženklas: ką nors pamesti, ypač piniginę – galimi dideli nuostoliai, jei skėtis sulūžtų ar įsipjauti iki kraujo – gresia vienatvė, jei sulūžtų peilio ašmenys – gresia katastrofa, galite nukentėti nuo smurto. Geras ženklas: jei išėję iš namų išgirstumėte šuns lojimą – galite įgyti puikų draugą, spręsis finansinės problemos, rasti odinį arba medinį daiktą – sėkmė reikaluose, skalsa namuose, pamesti mažą pinigų sumą.

Avinas (03 21–04 20). Savaitgalis – puiki proga pademonstruoti sutuoktiniui bei visai šeimai savo gerą valią, nuoširdumą, dosnumą – rūpinkitės santarve namuose.

Jautis (04 21–05 20). Susitikite draugiškoje aplinkoje su kolegomis ar žmonėmis, reikalingais jūsų veiklai, bei aptarkite jums svarbius klausimus, ypač susijusius su darbo pakeitimu ar naudingo užsakymo gavimu.

Dvyniai (05 21–06 21). Sekmadienį pasistenkite kuo daugiau laiko skirti šeimai, vaikams. Sekmadienis itin palankus leisti laiką su mylimu asmeniu.

Vėžys (06 22–07 22). Sekmadienis – tinkama proga pristatyti savo išrinktąjį (-ąją) šeimai.

Liūtas (07 23–08 22). Šių dienų pokalbiai padės kai ką svarbaus suprasti. Sekmadienis puikus su mylimu žmogumi pasikalbėti apie savo lūkesčius.

Mergelė (08 23–09 22). Savaitgalį gauta informacija, išgirsti pasiūlymai naudingi, tiesa, ne taip greitai realizuojami.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sekmadienį turėsite puikią progą nustebinti aplinkinius, kai ką sužavėti ar net priversti įsimylėti.

Skorpionas (10 24–11 22). Neužsisklęskite, neatsisakykite bendrauti su draugais, mylimu žmogumi. Jei esate sunerimę dėl kokių asmeninių priežasčių – pasikalbėkite su bičiuliu.

Šaulys (11 23–12 21). Šių dienų pažintys perspektyvios – per naujus žmones ateis laimė į jūsų gyvenimą. Tiesa, dienos nėra tinkamos santykių aiškinimuisi su savo pora – pamirškite senas nuoskaudas, susikaupusias pretenzijas. Tai tas laikas, kai nereikia gręžiotis atgal, kai verta imti ir užkasti karo kirvį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sekmadienį išimtinai skirkite tik mylimam asmeniui. Tai bus itin palankus metas ir dovanos pirkimui jai (jam).

Vandenis (01 20–02 18). Nesistenkite išsisukinėti iš mylimam žmogui, sutuoktiniui duotų įsipareigojimų, o štai naujų duoti nederėtų.

Žuvys (02 19–03 20). Dabar verta imtis kažko nemalonaus, bet privalomo, to, ką jau kurį laiką atidėliojate, tai puiki proga ir pertvarkyti namus iš esmės. Ir daugiau bendraukite – savaitgalio susitikimai, pokalbiai gali nulemti geras permainas jūsų gyvenime.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą