Palmiros horoskopas penktadieniui, sausio 27 d.

Penktadienis bus naudingas metas, tiesa, neskubėkite apsispręsti, pažadėti, įsipareigoti, tuomet šios dienos sumanymai duos puikių vaisių. Diena itin tinkama pagalvoti apie tolimąsias veiklos perspektyvas, kurti ilgalaikius projektus.

Gerai užmegzti naujus partneriškus santykius. Tinka kreiptis su prašymais, pasiūlymais, pristatyti savo darbus dabartiniam viršininkui ar būsimam darbdaviui, taip pat organizacijoms, visuomenei. Palankus metas darbui su profesine informacija, veiklos sprendimų priėmimui, gerai parengtų dokumentų pasirašymui. Bendraudami venkite ginčų, konfliktų, nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą. Geras laikas kelionėms, bendravimui, pažinčių užmezgimui, darbui su sudėtinga informacija. Palanku labiau užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu, tinka pradėti juos mokyti kovų menų, jodinėjimo. Diena nepalanki meilės pasimatymams, romantiškų pažinčių užmezgimui. Tinkamas laikas iškrovos dietai, organizmo valymui. Tinka valytis ir nuo nužiūrėjimo ar kitokios neigiamos aplinkinių įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis. Penktadienį 4 val. 34 min. Venera pereina į Žuvų ženklą, kur išbus iki vasario 20 d. Tai laikas, kai stiprės romantiškos nuotaikos, augs poreikis aukotis, gailėtis, globoti silpnesnius bei mylėti visą pasaulį. Atsiranda proga pažadinti gailestingąjį samarietį, poetą, kažkur besislepianti jūsų viduje. Tiesa, piniginiuose, turto reikaluose būtina didesnė atida. Reikalas tas, kad Žuvys – ne tik nuoširdžios pagalbos ženklas, blogiausiu atveju Žuvys stimuliuoja apgaules, iliuzijas. Deja, reikaluose sustiprėja tikimybė pervertinti finansines galimybes. Reikėtų labiau pasisaugoti ir daug žadančių, meiliai kalbančių apie idealus bei jūsų gerovę – kai Venera Žuvyse, per tokius žmones dažniausiai prarandami pinigai. Turėtumėte būti atidesni ir suteikdami labdarą – nė nepastebėsite, kaip paremsite sukčius, apgavikus. Kai Venera Žuvyse, geras metas kultūriniams, meniniams renginiams, labdarai. Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Gerai buvo sapnuoti gyvūnus, paukščius, vandenyje plaukti, skraidyti, matuotis naujus drabužius. Blogai būti nuogam, regėti ugnį ar savo atspindį veidrodyje. Blogas ženklas: jei ryte kūną niežėtų (krūtinę – nemalonumai šeimoje, juosmenį –nesusipratimai su partneriu, sėdynę – būkite atsargesni kelyje, rankas – saugokitės apgaulės, vagystės), ką nors sudaužyti arba jei jūsų laikrodis sustotų – neteisingas pasirinkimas, raktus pamesti – artimo žmogaus netektis. Geras ženklas: rasti monetų ar blizgančių metalinių daikčiukų – sulauksite reikalingos pagalbos, jei netyčia peilis iškristų – jūsų priešai bus nubausti. Žvilgsnis į priekį: šeštadienis labiau palankus įvairiems susibūrimams, šventimams, sekmadienis nuo 11 val. tam nebetinkamas; šeštadienį palanki žalia, vengtini ryškūs deriniai; sekmadienį palanki oranžinė, sidabrinė, vengtina ryškiai žalia; pirmadienį palanki mėlyna spalva, vengtina geltona, žalia.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienis puikus susitikimams su veiklai svarbiais asmenimis. Palankus metas „freelanceriams“. Tinkama diena svarbiam pokalbiui su savo vaiku.

Jautis (04 21–05 20). Penktadienį savaime ar jums nežinant gali išjudėti įstrigęs reikalas. Šeima, o taip pat seni draugai gali nemenkai padėti (ypač nelaimės atveju).

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienį ieškokite jus suprantančių asmenų. Puiki proga užmegzti ne tik draugiškus, bet ir naudingos dalykinės partnerystės ryšius. Tinkamas laikas darbo sutartims.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienį būkite sau griežtesni, reiklesni, ir šios dienos pasiekimai veikloje atvers jums naujas geras perspektyvas. Spręskite karjeros klausimus – nemažai laimėsite. Gautus pasiūlymus naujai veiklai, naujoms pareigoms priimkite.

Liūtas (07 23–08 22). Penktadienį jūsų mintys, idėjos ras atgarsį. Palanku plėsti savo veiklą, susitikti su užsienio partneriais, pasirašyti ilgalaikius sandorius. Gera diena vykti į komandiruotes.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį verta rizikuoti veikloje, jei jūsų partneriai patikimi, o intuicija išvystyta – nuojautos pasiteisins, ir jums pavyks teisingai numatyti dabartinių veiksmų pasekmes. Gera diena partneriškiems susitikimams ar susitarimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Na, o kovą už principus, už įtaką pakeiskite bendradarbiavimu. Nusileisite pirmi, būkite draugiški – rasite naudingų kompromisų. Puikus laikas dalykiniams susitikimams, susitarimams, dokumentų tvirtinimui.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienį būsite aktyvūs, galite kai ką labai naudingo pasiekti. Tinkamas laikas svarbiam pokalbiui su savo viršininku, dalykiniais partneriais. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų – juos verta priimti.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį taisykite senas klaidas veikloje. Tinkama proga atnaujinti buvusią veiklą, darbo santykius su žmonėmis iš toli. Jei gausite pasiūlymų iš ankstesniojo darbdavio, verta priimti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį neskubinkite įvykių, bet mokėkite pasinaudoti palankiu atsitiktinumu, draugo, artimųjų patarimais bei siūloma pagalba. Geras laikas tvarkyti namus iš esmės.

Vandenis (01 20–02 18). Penktadienis naudingas dalykiniams bei draugiškiems susitikimams. Gera proga užmegzti dalykinį bendradarbiavimą.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienį padaugės ne tik aiškumo, bet ir optimizmo. Jums nestigs praktiško įžvalgumo – rasite išeitį net iš sunkios situacijos. Palanku spręsti finansines problemas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi – patartina juos priimti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą